LS Filter_Horizontal_Rev_RGB

Pionerløsningen i
Onlinefiltrering for grundskoler og 12-årige

Oversigtsvideo

Afspil video om Lightspeed Filter video oversigt grafik

Vores patenterede webfiltreringsteknologi blev tænkt og designet eksklusivt til K-12. Lightspeed-filter kombinerer årtiers erfaring med webfiltrering og AI-læring med et supportteam der er uddannet til specialisere i behovene i din skole, dit distrikt eller dit hybride læringsmiljø.  

Planlæg en demo af
Lightspeed Filter ™

Beskyt studerende mod skadeligt onlineindhold

Det bedste webfilter til skoler

Lightspeed Filter (tidligere Relay) er drevet af den mest omfattende database med K-12 onlineindhold i branchen fra 20 års webindeksering. Patenterede Lightspeed-agenter udnytter avanceret kunstig intelligens til automatisk at blokere millioner af upassende og skadelige websteder, billeder og videoer-uden overblokering. Lightspeed Filter kan differentiere typer websteder såsom voksenspil versus uddannelsesspil med vores Esports kategorier.

Beskyt studerende med CIPA-kompatibel indholdsfiltrering

Bygget til out-of-the-box overholdelse af Children's Internet Protect Act , Lightspeed Filter er den eneste indholdsfiltreringssoftware på markedet, der anvender alle fire nøglekomponenter af nøjagtig, konsistent beskyttelse: en omfattende database til effektiv filtrering, altid tændt webcrawling, avanceret maskinlæring og interne dataforskere. 

Lightspeed-filter og Safe YouTube-dashboard-skærmbilleder

Undervis og gennemse YouTube sikkert

Wmed vores proprietære SmartPlay™-teknologi, Lightspeed-filter gør YouTube til et sikkert og pålideligt instruktionsværktøj. Ud af boksen blokerer SmartPlays patenterede agenter og modne database effektivt millioner af upassende videoer, thumbnails og anbefalet af YouTube-indhold. Tilpasbare politikstyringer gør det muligt for administratorer at indstille parametre og selektivt tillade og tillade indhold – inklusive videoer og kommentarer, efter klassetrin, gruppe, klasse og webstedstyper – uden at være alt for restriktiv. 

Avancerede kontroller for den helt rigtige adgang

Studerende og ansatte er som Guldlok— de har brug for deres adgang til onlineindhold lige ret. Tilpas elevernes adgang til indhold hurtigt ved samtidig at synkronisere flere bibliotekskilder på få minutter med SmartSync teknologi. For personalet, opstil kontrolpolitikker for rapporter og elevdata baseret på enkeltpersoner eller grupper, fra undervisere til it-administratorer til distriktsembedsmænd. Giv dit team synlighed i elevernes onlineaktivitet for at sikre sikre, konsistente og passende læringsoplevelser for alle elever på tværs af enheder.

Lightspeed Filtrer skærmbilleder til online-webaktivitets dashboard

Giv forældre indsigt i elevaktiviteter

Uanset om forældre hjælper elever med fjernundervisning, tjener som teknisk support til deres børn eller sørger for, at enheder bruges korrekt, er deres engagement vigtigere end nogensinde. Det Lightspeed Forældreportal ™ forbedrer værge kommunikation ved at tillade synlighed ind i deres barns internetaktivitet derhjemme for at holde dem sikre, fokuserede og observere sunde skærmtidstillæg. Sørg for sund skærmtid med comfattende rapportering i realtid der dukker op skadeligt internet browsing. 

Ofte stillede spørgsmål

 • Er Lightspeed-filter kompatibelt på alle operativsystemer (OS)?

  Lightspeed Filter bruger proprietære SmartAgents, der er kompatible på Chrome, Windows, Mac (kompatibelt med den seneste Mac OS-opdatering: Big Sur) og iOS-operativsystemer.

 • Kan jeg bruge Lightspeed-filter til at blokere og tillade YouTube-videoer?

  Lightspeed SmartPlay bruger avanceret maskinlærende AI – med en database, der vokser dagligt – til avancerede filtreringsfunktioner på YouTube. Uanset hvor eleverne befinder sig, tillader og blokerer SmartPlay indlejret videoindhold rundt om på internettet for at sikre, at kun passende indhold vises. SmartPlay er tilgængelig for Lightspeed Filter-brugere og tilbyder detaljerede rapporterings- og kontrolmuligheder for undervisere.

 • Kan forældre have adgang til deres elevers online aktivitetsrapporter med Lightspeed-filter?

  Lightspeed Forældreportal inkluderer e-mails om ugentlig forældrerapport for at forbedre kommunikationen mellem skolen og elevernes hjem. Lightspeed Filter-kunder kan invitere forældre til at se deres barns internetaktivitet direkte til deres indbakke. Lightspeed Forældreportal giver en studerendes familie mulighed for at blive involveret i deres uddannelse uden ekstra arbejde for it-teams.

 

Skybaseret webfiltreringsbeskyttelse, forenklet SSL-dekryptering, og let implementering uden hardware.

Omfattende filter

Den mest nøjagtige analyse og rapportering om webaktivitet, indtastet indhold og multimedier på tværs af nettet, herunder YouTube, Google-søgning, onlinedokumenter og sociale medieplatforme.

Adaptiv AI-database

Den mest modne og komplette K-12-database i branchen, der udnytter menneskelig gennemgang af dataforskere og maskinindlæring til at blokere upassende, nye og ukendte websteder og give adgang til værdifulde, undervisningsmaterialer.

Nem SSL-dekryptering

Giv SSL-dekryptering med flere OS uden behov for at konfigurere proxyer, PAC'er eller tillidscertifikater. Lightspeed-agenter sætter effekten af et filter inde i hver enhed.

Hurtig listesynkronisering

Synkroniser samtidig enhver kombination af elevinformationssystemer (SIS) og adressebogstjenester til ét centraliseret sted med Lightspeed SmartSync™-teknologi.

Granulære YouTube-kontroller

Tag kontrol over YouTube med SmartPlay. Tillad pædagogiske videoer og bloker upassende indhold, miniaturebilleder og tidsspildere med blot et enkelt klik.

På og uden for campus

Fleksible politikker giver dig mulighed for at sikre sikkerhed, CIPA-overholdelse og håndhævelse af politikker på netværksforbundne og mobile enheder – hvor som helst.

Dynamiske rapporter

Få data på højt niveau om enhedsbrug eller detaljerede rapporter om individuelle elever. Lightspeed tilbyder de mest kraftfulde, handlingsrettede og delbare rapporter på markedet.

Fleksibel politikstyring

Find og administrer hurtigt gruppepolitikker med hurtig søgefunktionalitet, sofistikeret brødkrummenavigation og granulær gruppefiltrering med Lightspeed SmartPolicy™-teknologi.

Lightspeed Systems® er en engageret allieret med skoler rundt om i verden.

Med Lightspeed Systems har jeg været i stand til at få mine lærere til at investere i at bruge Chromebooks i klasseværelset og føle mig mere tryg ved, hvad eleverne er i stand til at få adgang til i klassen.

Corey Howard

Greenbrier County skoledistrikt,
Specialist i teknologisystemer

Forpligtet til studerendes sikkerhed

Lightspeed Systems® er en stolt partner

skærmbilleder på stationære og mobile enheder til software til fjernundervisning

Her er en demo, på os

Laver du stadig din research?
Lad os hjælpe! Planlæg en gratis demo med en af vores produkteksperter for at få besvaret alle dine spørgsmål hurtigt.

mand sidder ved skrivebordet på en bærbar computer og kigger på instrumentpanelet Lightspeed Filter

Velkommen tilbage!

Leder du efter prisoplysninger for vores løsninger?
Fortæl os om dit distrikts krav, så laver vi gerne et skræddersyet tilbud.

Genforestil det inspirerede og interaktive klasseværelse til fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ giver lærere realtidssynlighed og kontrol over deres elevers digitale arbejdsområder og onlineaktivitet.

 • Sørg for, at alle elever kun interagerer med det rigtige online pensum - præcis når de skal bruge det.
 • Udsend kontrollerede læseplanslinks til alle elever på samme tid.
 • Bloker upassende eller distraherende websteder og apps.

Sikre skalerbar og effektiv administration af læringsenheder. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer sikker og sikker styring af elevernes læringsressourcer med realtidssynlighed og rapportering, der er afgørende for effektiv fjernundervisning.

 • En centraliseret, cloud-baseret løsning til uendeligt skalerbar enhed, applikation og politikstyring
 • Self-Service App Library, hvor lærere og elever
  kan få adgang til og installere godkendte læseplaner og læringsværktøjer
 • Fjerndistribuer, rediger og tilbagekald hundredvis af politikker og uddannelsesapplikationer, samtidig med at typisk nedetid og omkostninger reduceres

Forebyg selvmord, cybermobning og skolevold. Lightspeed Alert™ understøtter distriktsadministratorer og udvalgt personale med avanceret kunstig intelligens til at opdage og rapportere potentielle trusler, før det er for sent.

 • Menneskelig gennemgang
 • Realtidsadvarsler, der markerer tegn på en potentiel trussel
 • Intervener hurtigt, før en hændelse opstår.
 • Aktivitetslogfiler giver overblik over onlineaktivitet før og efter en markeret begivenhed

Beskyt eleverne mod skadeligt onlineindhold. Lightspeed Filter™ er den bedste løsning i klassen, der fungerer som en solid barriere mod upassende eller ulovligt onlineindhold for at sikre elevernes onlinesikkerhed 24/7.

 • Drevet af den mest omfattende database i branchen bygget gennem 20 års webindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for overholdelse af CIPA
 • Bloker millioner af upassende, skadelige og ukendte websteder, billeder og videoer, inklusive YouTube
 • Hold forældrene informeret med Lightspeed Parent Portal™

Få fuldstændig synlighed i elevernes online læring. Lightspeed Analytics™ giver distrikterne robuste data om effektiviteten af alle værktøjer, de implementerer, så de kan anlægge en strategisk tilgang til deres teknologistak og strømline rapportering.

 • Spor overtagelse af uddannelsesteknologi og -brugstendenser, eliminer redundans, og øg investeringsafkast
 • Overvåg app- og indholdsforbrug for at lette tidlig adoption og effektiv udnyttelse
 • Vurder risiko med synlighed i elevdatabeskyttelse og overholdelse af sikkerhed