Tekniske samtaler

Da teknologiteam vender sig til fjernindlæring, tjekker vi ind hos kunderne for at se, hvordan de navigerer i dette nye landskab med Lightspeed Systems®.

Du kan aldrig have for meget data. Det er meget vigtigt at finjustere disse data for at gøre dem brugbare. Vi taler med den administrerende direktør for netværk og sikkerhed fra DeKalb County School District, Wade Barnes, om hvordan de bruger data og rapporter fra Lightspeed Systems® til at spare deres distriktsressourcer.

Nogle skoledistrikter, vi talte med, var mere forberedte end andre på fjernundervisning. Vi talte med Steve Thomaschefsky fra Waupaca School District, som flyttede mere eller mindre problemfrit til fjernundervisning - hør fra ham om det ene Lightspeed-værktøj, han ønskede, han havde.

Forberedelse til det ukendte i efteråret er, hvad mange skole-it-teams vil arbejde på i løbet af sommeren. Vi taler med Bob Hilinksi fra Upper Darby School District i Pennsylvania for at lære, hvordan de vil være klar til efteråret takket være Lightspeed Systems.

Hør fra Robert om, hvordan Lightspeed Alert ™ er en kritisk funktion til beskyttelse af studerende under fjernundervisning.

”Vi havde en kæmpe fordel, fordi vi allerede havde [Lightspeed Filter ™]. Børn var bekendt med beskederne, men overraskede, at det fungerede derhjemme. ”

Hør fra Joe om, hvordan deres distrikt rullede enheder ud og fjernfiltrering, og hvordan de planlægger fortsat fjernundervisning i 2021.

”Jeg har set en lille stigning i [Lightspeed Alert], hvor børn oftere er hjemme. Det er rart at advare de nødvendige mennesker om at hjælpe med det. ”

Se denne Tech Talk med Stacy Royster fra Opelika City School for at lære, hvordan de forenkler deres fjernundervisningsprogram og forbereder sig på efteråret.

"Vi er meget taknemmelige for, at vi er et teknologirigt distrikt, der bruger ressourcer, så der ikke var nogen elevator på børnenes side for at vænne dem til noget."

Hvad ser fremtiden for skoler om efteråret ud? Og hvordan forbereder skolens it-teams sig? Vi taler med Technology Systems Specialist Corey Howard fra Greenbrier County School District for at høre, hvordan nogle Lightspeed-filterfunktioner viser sig at være uvurderlige som en del af deres fjernindlæring 

I denne korte video chatter vi med Anthony Padrnos, teknologidirektøren fra Osseo Public School District.

“[Lightspeed Analytics ™] har været et vigtigt redskab når vi navigerer i fjernundervisning for at sikre teknologi vi leverer er sikkert. ” 

 

Vi tjekkede ind med Christina Gremillion fra Caddo Parish Public Schools, der er taknemmelige for de værktøjer og løsninger, Lightspeed Systems giver, hvilket gør hendes arbejde lidt lettere.

Hør fra eksperter på Lightspeed Systems

Afspil video
Afspil video
Afspil video
skærmbilleder på stationære og mobile enheder til software til fjernundervisning

Her er en demo, på os

Laver du stadig din research?
Lad os hjælpe! Planlæg en gratis demo med en af vores produkteksperter for at få besvaret alle dine spørgsmål hurtigt.

mand sidder ved skrivebordet på en bærbar computer og kigger på instrumentpanelet Lightspeed Filter

Velkommen tilbage!

Leder du efter prisoplysninger for vores løsninger?
Fortæl os om dit distrikts krav, så laver vi gerne et skræddersyet tilbud.

Genforestil det inspirerede og interaktive klasseværelse til fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ giver lærere realtidssynlighed og kontrol over deres elevers digitale arbejdsområder og onlineaktivitet.

 • Sørg for, at alle elever kun interagerer med det rigtige online pensum - præcis når de skal bruge det.
 • Udsend kontrollerede læseplanslinks til alle elever på samme tid.
 • Bloker upassende eller distraherende websteder og apps.

Sikre skalerbar og effektiv administration af læringsenheder. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer sikker og sikker styring af elevernes læringsressourcer med realtidssynlighed og rapportering, der er afgørende for effektiv fjernundervisning.

 • En centraliseret, cloud-baseret løsning til uendeligt skalerbar enhed, applikation og politikstyring
 • Self-Service App Library, hvor lærere og elever
  kan få adgang til og installere godkendte læseplaner og læringsværktøjer
 • Fjerndistribuer, rediger og tilbagekald hundredvis af politikker og uddannelsesapplikationer, samtidig med at typisk nedetid og omkostninger reduceres

Forebyg selvmord, cybermobning og skolevold. Lightspeed Alert™ understøtter distriktsadministratorer og udvalgt personale med avanceret kunstig intelligens til at opdage og rapportere potentielle trusler, før det er for sent.

 • Menneskelig gennemgang
 • Realtidsadvarsler, der markerer tegn på en potentiel trussel
 • Intervener hurtigt, før en hændelse opstår.
 • Aktivitetslogfiler giver overblik over onlineaktivitet før og efter en markeret begivenhed

Beskyt eleverne mod skadeligt onlineindhold. Lightspeed Filter™ er den bedste løsning i klassen, der fungerer som en solid barriere mod upassende eller ulovligt onlineindhold for at sikre elevernes onlinesikkerhed 24/7.

 • Drevet af den mest omfattende database i branchen bygget gennem 20 års webindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for overholdelse af CIPA
 • Bloker millioner af upassende, skadelige og ukendte websteder, billeder og videoer, inklusive YouTube
 • Hold forældrene informeret med Lightspeed Parent Portal™

Få fuldstændig synlighed i elevernes online læring. Lightspeed Analytics™ giver distrikterne robuste data om effektiviteten af alle værktøjer, de implementerer, så de kan anlægge en strategisk tilgang til deres teknologistak og strømline rapportering.

 • Spor overtagelse af uddannelsesteknologi og -brugstendenser, eliminer redundans, og øg investeringsafkast
 • Overvåg app- og indholdsforbrug for at lette tidlig adoption og effektiv udnyttelse
 • Vurder risiko med synlighed i elevdatabeskyttelse og overholdelse af sikkerhed