Ervaring onderscheidt ons

Waarom Lightspeed?

Lightspeed Systems® wordt vertrouwd op 28.000 scholen in 38 landen om elke leerling de veiligste, meest effectieve digitale leerervaring te bieden.

Tientallen jaren ervaring onderscheidt ons

twee mensen handen schudden met laptop op achtergrond

Een bewezen partner

Bij Lightspeed Systems streven we ernaar een bewezen, vertrouwde partner voor onze klanten te zijn. Al meer dan 20 jaar werken we samen met onze klantscholen en districten om onze oplossingen aan te passen aan het unieke en steeds veranderende landschap van K-12 leertechnologie. Lightspeed Systems werkt samen met tienduizenden scholen om de veiligheid, mobiliteit en effectiviteit van de leerervaring van hun leerlingen te maximaliseren.

Toegewijd aan privacy

Onze toewijding aan de privacy van gegevens van studenten en districten is ongeëvenaard. Lightspeed Systems is een van de weinige oplossingen op de markt die kan bogen op een toegewijd team van deskundige datawetenschappers en database-operators, die vanaf het begin een optimale studentveiligheid en databeveiliging garanderen. We zijn vroege ondertekenaars van de Student Privacy Pledge; we voldoen aan de AVG voor alle oplossingen en bedrijfsbeleid; en onze oplossingen worden gehost in de beveiligde AWS® wolk.

Een geïntegreerd ecosysteem van oplossingen

Veel scholen en districten gebruiken een reeks softwareaanbiedingen van verschillende leveranciers om verschillende bases te dekken, maar met Lightspeed Systems is alles wat uw school of district nodig heeft om de veiligste en meest effectieve online leerervaring mogelijk te maken, beschikbaar bij één partner. Elk apparaat kan worden afgedekt met de meest effectieve webfilter, leerlingveiligheidsmonitor, klasbeheersoftware, apparaatbeheertool en analyseprogramma dat beschikbaar is.

Onze klanten houden van ons

Luister naar wat onze klanten te zeggen hebben

Lightspeed Systems-beoordelingen afkomstig van G2

Uitdagingen en oplossingen voor afstandsonderwijs

Lightspeed Systems® was de sleutel tot een snelle en soepele overgang voor duizenden scholen en miljoenen studenten nadat COVID scholen dwong om over te stappen op leren op afstand.

screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging