Veiligheid van studenten

Maak kennis met de veiligheidsspecialisten van Lightspeed

Met Lightspeed Alert™, ons monitoringsysteem voor de veiligheid van leerlingen, hebben we een team van getrainde veiligheidsspecialisten samengesteld om elk geval van zelfbeschadiging door leerlingen, cyberpesten en meer te beoordelen. Door onze geavanceerde AI te koppelen aan 24/7 menselijke beoordeling, zorgt u altijd en overal voor uitgebreide veiligheid van studenten.

Lees verder "

Preventie van geweld op school

Voorkom geweld op de campus met realtime indicatoren. Lees meer over een systeem voor vroegtijdige waarschuwing voor dreigingsdetectie dat geavanceerde AI combineert met een menselijk beoordelingsproces om scholen een kritieke beschermingslaag te geven voor het veiligheidsplan van uw district.

Lees verder "
logo's van multimediaprogramma's die in de trechter vallen

Webfilter voor scholen: filterfuncties die u nodig hebt

Wanneer u webfilteroplossingen evalueert, moet u aan veel verschillende componenten denken, van het waarborgen van CIPA-compliance tot het beheren van uw BYOD-programma. Voordat je definitieve beslissingen neemt, zijn hier 10 dingen die je moet overwegen om je te helpen het beste filter voor jouw school te vinden.

Lees verder "
studente zit aan bureau met handen die gezicht bedekken

Zelfmoordpreventie

Zelfmoord is een belangrijke doodsoorzaak voor jongeren van 10-24 jaar. Ontdek hoe Lightspeed Systems geavanceerde technologie gebruikt om realtime waarschuwingen te sturen naar aangewezen personeel wanneer een leerling gevaar loopt, zodat scholen kunnen ingrijpen voordat zich een tragedie voordoet.

Lees verder "
sociale media veiligheidsafbeelding

Veiligheid op sociale media

Studenten leven op sociale media, maar het kan gevaarlijk en afleidend zijn als het op school aankomt. Met gedetailleerde tools kun je aangepaste regels toestaan, blokkeren of instellen voor sociale media zoals Instagram, Pinterest, Facebook en Twitter, zodat het door de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste manier wordt gebruikt.

Lees verder "
hand met vergrootglas afbeelding

Online veiligheid voor studenten

Webfiltering in de huidige scholen gaat over meer dan het blokkeren en toestaan van websites. Het gaat erom leerlingen veilig te houden op internet, van webapps tot chatrooms, van YouTube tot TikTok. Ontdek hoe onze gepatenteerde, cloudgebaseerde oplossingen uw leerlingen veilig houden terwijl ze online zijn.

Lees verder "
Cyberpesten afbeelding

Cyberpesten voorkomen

Cyberpesten en bedreigend online gedrag komen veel voor op basisscholen. Leer belangrijke feiten en bekijk onderzoeksresultaten over cyberpesten, samen met een oplossing die studenten in realtime kan beschermen tegen cyberpesten.

Lees verder "
screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging