Technologie Management

AVG afgeronde badge

AVG

Begrijp de stappen die Lightspeed Systems neemt om ervoor te zorgen dat scholen de zichtbaarheid krijgen die ze nodig hebben om te voldoen aan de AVG-regelgeving en ervoor te zorgen dat alle apps op hun netwerk de gegevens van gebruikers correct verwerken.

Lees verder "
persoon die op het toetsenbord typt

Privacy van studentgegevens

Docenten implementeren elke dag nieuwe tools, van conferenties tot gratis aanbiedingen. Maar niet al die apps zijn doorgelicht en ze kunnen het privacybeleid van studentengegevens schenden. Lees meer over de oplossing waarmee je frauduleuze apps kunt identificeren, leerlinggegevens veilig kunt houden en naleving van gegevensprivacy kunt garanderen.

Lees verder "
afbeelding van vergrootglas dat over browservenster zweeft

SSL-decodering

SSL-decodering is essentieel voor scholen. Maar historisch gezien was het een hele klus: het opzetten van een vertrouwde MITM-proxy, het maken van PAC-bestanden, het beheren van vertrouwenscertificaten, enz. Lees meer over de tool die u kan helpen het probleem op te lossen en tegelijkertijd de gegevens te verstrekken die u nodig hebt.

Lees verder "

Lightspeed Systems® met Microsoft Education

Lightspeed-oplossingen integreren met Microsoft-apparaten en productiviteitstools om uw docenten te voorzien van verbeterde monitoring van het gedrag van leerlingen in het digitale klaslokaal. Krijg inzicht in chatlogboeken van Microsoft Team, Word-documenten en meer.

Lees verder "
Macbook-afbeelding

Lightspeed Systems® met Mac

Als Apple Certified Partner zorgt onze integratie met Mac-apparaten en de Apple App Store voor eenvoudig beheer van mobiele apparaten en apps. Creëer een veilige, betrouwbare digitale leeromgeving met Lightspeed Systems en uw Apple technologieprogramma.

Lees verder "
Chromebook-afbeelding

Lightspeed Systems® met Google

Controle en beheer van Chromebooks was nog nooit zo eenvoudig. Lightspeed-oplossingen werken naadloos samen met elk besturingssysteem, inclusief het toonaangevende besturingssysteem van K-12: Chrome. Uw volledige Google Workspace kan worden geïntegreerd in uw bestaande online leerprogramma's.

Lees verder "
Apple cloud-afbeelding

Lightspeed Systems® met Apple iOS

Lightspeed Systems maakt het beheer van iOS-apparaten in een schoolomgeving eenvoudig. Gebruik apparaat- en app-beheer op bedrijfsniveau om eenvoudig apps uit de App Store te pushen of toegang te verlenen en apparaatbeleid op afstand te beheren.

Lees verder "
locatiebel pictogramafbeeldingen op kaart voor laptops en mobiele apparaten

Apparaatlocatieservices

Verloren of gestolen apparaten kosten scholen duizenden per jaar. Maar de juiste tools kunnen helpen bij het lokaliseren van die apparaten, zodat scholen de ROI van hun technologie-investering maximaliseren. Leer hoe u gemakkelijk ontbrekende apparaten kunt lokaliseren met een kaart met zoomfunctie, het laatst bekende IP-adres en andere informatie die essentieel is voor herstel.

Lees verder "
afbeelding van CIPA-letters en tekens die op letters zitten

Naleving van CIPA

Lightspeed Filter™ is CIPA-compatibele webfiltersoftware die is ontworpen voor K-12-scholen. Lightspeed-filter blokkeert ongepaste inhoud online beter dan welke concurrent dan ook, terwijl het scholen helpt om te voldoen aan CIPA en andere veiligheidsvoorschriften voor studenten op het gebied van internet.

Lees verder "
screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging