LS Filter_Horizontale_Rev_RGB

De pioniersoplossing in
Online filteren voor K-12

Overzichtsvideo

Video afspelen via Lightspeed Filter video overzicht afbeelding

Onze gepatenteerde webfiltertechnologie is exclusief bedacht en ontworpen voor K-12. Lightspeed-filter combineert tientallen jaren ervaring met webfiltering en AI-leren met een ondersteuningsteam dat is getraind om specialiseren in de behoeften van uw school, district of hybride leeromgeving.  

Plan een demo van
Lightspeed Filter ™

Bescherm studenten tegen schadelijke online-inhoud

Het beste webfilter voor scholen

Lightspeed Filter (voorheen Relay) wordt aangedreven door de meest uitgebreide database van K-12 online-inhoud in de branche na 20 jaar webindexering. Gepatenteerde Lightspeed-agenten maken gebruik van geavanceerde AI om automatisch miljoenen ongepaste te blokkeren en schadelijke sites, afbeeldingen en video's-zonder te overblokkeren. Lightspeed-filter kan met onze Esports-categorieën onderscheid maken tussen soorten sites, zoals gamen voor volwassenen en educatieve games.

Bescherm studenten met CIPA-compatibele inhoudsfiltering

Lightspeed Filter is gebouwd voor out-of-the-box naleving van de Children's Internet Protect Act en is de enige contentfiltersoftware op de markt die alle vier de belangrijkste componenten van nauwkeurige, consistente beveiligingen gebruikt: een uitgebreide database voor effectieve filtering, altijd actief webcrawling, geavanceerde machine learning en interne datawetenschappers. 

Schermafbeeldingen van Lightspeed-filter en Safe YouTube-dashboard

Veilig lesgeven en browsen op YouTube

W.met onze gepatenteerde SmartPlay™-technologie, Lightspeed-filter maakt YouTube tot een veilige en betrouwbare instructietool. Out of the box, SmartPlay's gepatenteerde agenten en volwassen database blokkeren effectief miljoenen ongepaste video's, thumbnails en aanbevolen door YouTube-content. Aanpasbare beleidsopties stellen beheerders in staat om parameters in te stellen en selectief inhoud toe te staan en toe te staan, inclusief video's en opmerkingen, per leerjaar, groep, klas en sitetypes, zonder al te beperkend te zijn. 

Geavanceerde bediening voor precies de juiste toegang

Studenten en medewerkers zijn als Goudlokje—ze hebben hun toegang tot online-inhoud nodig om alleen maar Rechtsaf. Pas de toegang van leerlingen tot inhoud snel aan door gelijktijdig meerdere directorybronnen binnen enkele minuten te synchroniseren met SmartSync technologie. Stel voor medewerkers controlebeleid in voor rapporten en leerlinggegevens op basis van individuen of groepen, van docenten tot IT-beheerders tot districtsfunctionarissen. Geef uw team inzicht in de online activiteiten van studenten om veilige, consistente en geschikte leerervaringen te garanderen voor alle studenten op verschillende apparaten.

Lightspeed Filter screenshots van dashboard voor online webactiviteit van studenten

Geef ouders meer mogelijkheden met inzichten in de activiteiten van leerlingen

Of ouders studenten nu helpen met lessen op afstand, als technische ondersteuning voor hun kinderen dienen of ervoor zorgen dat apparaten op de juiste manier worden gebruikt, hun betrokkenheid is belangrijker dan ooit. De Lightspeed Ouderportaal ™ verbetert voogd communicatie door zichtbaarheid toe te staan in de internetactiviteit van hun kind thuis om hen veilig en gefocust te houden en gezonde schermtijdtoelagen in acht te nemen. Zorg voor een gezonde schermtijd met cuitgebreide, realtime rapportage dat aan de oppervlakte komt schadelijk internet browsenG. 

Veel Gestelde Vragen

 • Is het Lightspeed-filter compatibel met alle besturingssystemen (OS)?

  Lightspeed Filter maakt gebruik van eigen SmartAgents die compatibel zijn met Chrome, Windows, Mac (compatibel met de nieuwste Mac OS-update: Big Sur) en iOS-besturingssystemen.

 • Kan ik het Lightspeed-filter gebruiken om YouTube-video's te blokkeren en toe te staan?

  Lightspeed SmartPlay maakt gebruik van geavanceerde machine learning AI – met een database die dagelijks groeit – voor geavanceerde filtermogelijkheden op YouTube. Waar studenten zich ook bevinden, SmartPlay staat ingesloten video-inhoud op internet toe en blokkeert deze om ervoor te zorgen dat alleen de juiste inhoud wordt weergegeven. SmartPlay is beschikbaar voor gebruikers van Lightspeed Filter en biedt gedetailleerde rapportage- en controle-opties voor docenten.

 • Hebben ouders toegang tot de online activiteitenrapporten van hun leerlingen met Lightspeed-filter?

  Lightspeed Ouderportaal bevat wekelijkse e-mails met ouderrapporten om de communicatie tussen de school en het huis van de leerlingen te verbeteren. Lightspeed Filter-klanten kunnen ouders uitnodigen om de internetactiviteit van hun kind te bekijken, rechtstreeks in hun inbox. Lightspeed Parent Portal stelt het gezin van een student in staat om deel te nemen aan hun opleiding zonder extra werk voor IT-teams.

 

Cloudgebaseerde webfilterbeveiliging, vereenvoudigde SSL-decodering, en eenvoudig implementatie zonder hardware.

Uitgebreide filter

De meest nauwkeurige analyse en rapportage over webactiviteit, getypte inhoud en multimedia op internet, inclusief YouTube, Google Zoeken, online documenten en sociale-mediaplatforms.

Adaptieve AI-database

De meest volwassen en complete K-12-database in de branche die gebruikmaakt van menselijke beoordeling door datawetenschappers en machine learning om ongepaste, nieuwe en onbekende sites te blokkeren en toegang te verlenen tot waardevol educatief materiaal.

Eenvoudige SSL-decodering

Bied SSL-decodering voor meerdere besturingssystemen zonder de noodzaak om proxy's, PAC's of trustcertificaten te configureren. Lightspeed-agents stoppen de kracht van een filter in elk apparaat.

Snelle roostersynchronisatie

Synchroniseer gelijktijdig elke combinatie van studenteninformatiesystemen (SIS) en directoryservices naar één centrale plaats met Lightspeed SmartSync™-technologie.

Gedetailleerde YouTube-besturingselementen

Beheer YouTube met SmartPlay. Sta educatieve video's toe en blokkeer ongepaste inhoud, thumbnails en tijdverspillers met slechts één klik.

Op en buiten de campus

Dankzij flexibele beleidsregels kunt u overal zorgen voor veiligheid, CIPA-naleving en beleidshandhaving op netwerk- en mobiele apparaten.

Dynamische rapporten

Krijg gegevens op hoog niveau over apparaatgebruik of gedetailleerde rapporten over individuele studenten. Lightspeed biedt de krachtigste, meest bruikbare en deelbare rapporten op de markt.

Flexibel polisbeheer

Zoek en beheer snel groepsbeleid met snelle zoekfunctionaliteit, geavanceerde broodkruimelnavigatie en gedetailleerde groepsfiltering met Lightspeed SmartPolicy™-technologie.

Lightspeed Systems® is een toegewijde bondgenoot van scholen over de hele wereld.

"

Met Lightspeed Systems heb ik mijn docenten kunnen laten investeren in het gebruik van Chromebooks in de klas en me meer op mijn gemak voelen met wat leerlingen in de klas kunnen gebruiken.

Corey Howard

Greenbrier County School District,
Specialist in technologiesystemen

"

Toegewijd aan de veiligheid van studenten

Lightspeed Systems® is een trotse partner

screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging