LS Alert_Horizontal_Rev_RGB

Red levens door waarschuwingssignalen van zelfmoord, cyberpesten en geweld op school te detecteren

Overzichtsvideo van 90 seconden

Video afspelen via Lightspeed Alert video-overzicht afbeelding

Lightspeed Alert™ is een essentieel onderdeel van veiligheidsplannen voor leerlingen en de preventie van zelfbeschadiging, cyberpesten, zelfmoord en geweld op school. Aangewezen districts- en schoolveiligheidsbeheerders worden onmiddellijk op de hoogte gebracht van bedreigingen en kunnen ingrijpen voordat zich een incident voordoet.

Plan een demo van
Lightspeed Alert ™

Bescherm uw leerlingen door waarschuwingssignalen van zelfmoord, cyberpesten en schoolgeweld te detecteren

Lightspeed Veiligheidsspecialisten

Met de missie om uw studenten en personeel veilig te houden, op en buiten de campus, heeft ons wereldwijde team van Lightspeed-veiligheidsspecialisten zijn beschikbaar voor monitor veiligheidswaarschuwingen 24/7/365. Dit menselijke beoordelingsteam werks naadloos met onze gepatenteerde AI om vroege waarschuwingssignalen van sentiment en intentie van geweld, zelfbeschadiging en zelfmoord te detecteren. Onze veiligheidsspecialisten hebben ervaring en achtergronden in onderwijs, wetshandhaving en onderzoek, samen met uitgebreid vol-tijds team van veiligheidsspecialisten wordt opgeleid door dreigingsanalyse en zelfmoordpreventie opleiding.  

student zelfmoord preventie afbeelding
Luister naar een voorbeeldoproep van een veiligheidsspecialist van Lightspeed

Detecteer en escaleer waarschuwingssignalen in drie stappen

Geavanceerde AI-scan voor waarschuwingssignalen

Veiligheidsspecialisten voeren dreigingsanalyse uit

Escalatiereactie

AI-technologie scant online documenten en desktop-applicaties op het gedrag van leerlingen op schoolapparatuur en stuurt waarschuwingen naar aangewezen veiligheidspersoneel en Lightspeed-veiligheidsspecialisten.

Ons interne team van hoog opgeleide veiligheidsspecialisten beoordeelt alle Lightspeed Alert-meldingen om waarschuwingssignalen te identificeren end elk individueel geval van dreigende bedreigingen voor de veiligheid van studenten.

Als een dreiging dreigend wordt geacht, zullen de veiligheidsspecialisten van Lightspeed onmiddellijk escaleren naar aangewezen veiligheidspersoneel en/of wetshandhavers, zodat vroegtijdig kan worden ingegrepen voordat het te laat is.

geweld afbeelding scannen screenshot op mobiel

Begrijp de risico's

Met Lightspeed Alert krijgt u inzicht in: jouw mentale gezondheid en welzijn van studenten. Activiteitenlogboeken bieden contextueel inzicht in het gedrag en de activiteit van de student voor en na een gesignaleerd incident om de meest effectieve respons- en escalatieprotocollen te starten. 

Houd studenten veilig op elk apparaat, elke browser en elk besturingssysteem

Lightspeed Alert integreert met Microsoft en Google  om veilige en continue bewaking te bieden voor alle online documenten en productiviteitsapps, bestanden, afbeeldingen, chat en sociale media-overal waar studenten online interactie hebben. 

mobiel screenshot van waarschuwing voor zoekopdracht naar zelfmoord door studenten
mobiel screenshot van student met pistool op sociale media

Afbeeldingen controleren op expliciete inhoud

Lightspeed Alert-agenten kunnen afbeeldingen scannen op geweld, wapens, naaktheid, CSAM en expliciete inhoud, zodat districten over alle documentatie beschikken die ze nodig hebben om studenten veilig te houden. Beeldauditrapporten bieden gedetailleerde informatie over het bekijken en openen van afbeeldingen, zodat districtsleiders erop kunnen vertrouwen dat gevoelige afbeeldingen worden beschermd en beveiligd.

Verantwoordelijk en ethisch door ontwerp

Lightspeed Alert versus de anderen

GoGuardian Beacon Veilig accountant 24 Gaggle Gladde muur Lightspeed-waarschuwing
Google zoekt Geen iOS
Browser-activiteit volgen Alleen Chrome Alleen Chrome Met ContentKeeper & Linewize
Microsoft Teams (app / browser) Alleen browser Alleen browser Alleen browser
Microsoft 365 (app / browser) Alleen browser Alleen browser Alleen browser
Google Drive (app / browser) Alleen browser
Menselijke beoordeling
Geïntegreerd oplossingenplatform

Lightspeed Alert vs. de concurrentie

GoGuardian Beacon 24/7 Veilig accountant 24 Gaggle Gladde muur Lightspeed-waarschuwing
Google zoekt Geen iOS
Browser-activiteit volgen Alleen Chrome Alleen Chrome
Microsoft Teams (app / browser) Alleen browser Alleen browser Alleen browser
Microsoft 365 (app / browser) Alleen browser Alleen browser Alleen browser
Google Drive (app / browser) Alleen browser
Menselijke beoordeling
Geïntegreerd oplossingenplatform

Veel Gestelde Vragen

 • Ik gebruik momenteel Safety Check. Moet ik mijn Chrome-extensie updaten om Alert te gebruiken?

  Relk naar uw accountmanager en vraag een licentie aan voor: Lightspeed-waarschuwing. Zodra u een Alert-licentie heeft, wordt Alert weergegeven onder "Rapporten in filter (Relay)" in plaats van Veiligheidscontrole. U kunt vervolgens de gloednieuwe Lightspeed Alert-extensie voor Chrome installeren die bijgewerkte AI-logica biedt om voltooide woorden op het apparaat nauwkeuriger vast te leggen, waardoor het verkeer van apparaten en lawaaierige incidenten wordt verminderd. Daarnaast krijgt u toegang tot Alert Agent 2.0 voor Windows; iOS-zoektermen; Google-documenten, -bladen, -dia's en cloudintegratie. 

 • Zullen veiligheidsspecialisten incidenten opvangen die Alert over het hoofd ziet?

  Nee, de beoordelingswachtrij van Safety Specialist wordt gevuld door dezelfde Alert AI. Onze veiligheidsspecialisten zullen echter elk incident beoordelen in plaats van elk geval.

 • Hoe snel zien en beoordelen veiligheidsspecialisten waarschuwingen?

  Terwijl waarschuwingen binnen enkele seconden na een incident worden gegenereerd en verzonden om alle belanghebbenden op de hoogte te stellen, zullen onze veiligheidsspecialisten die incidenten 24 uur per dag beoordelen en informeren binnenin 20 minuten van incident tot actie, als onderdeel van onze Service Level Agreement (SLA). 

Lightspeed Alert-logo

Een holistische benadering van de veiligheid van leerlingen met waarschuwingen voor zelfbeschadiging, pesten en geweld op school.

Uitgebreide bescherming

Ontvang kritieke meldingen via internet - sociale media, online documenten en afbeeldingen, e-mail, YouTube, apps, browsers, zoekmachines en meer - ongeacht waar apparaten worden gebruikt.

Maatwerk

Stel waarschuwingen en meldingen in op basis van school, klas of gebruiker.

In huis
menselijke beoordeling

Lightspeed Alert omvat een intern team van getrainde beoordelaars 24/7/365, terwijl concurrenten hun menselijke beoordelingsteam uitbesteden aan contractanten zonder verdere training.

Flexibel polisbeheer

Zoek en beheer snel groepsbeleid met snelle zoekfunctionaliteit, geavanceerde broodkruimelnavigatie en gedetailleerde groepsfiltering met Lightspeed SmartPolicy™-technologie.

Integratie met Microsoft

samen met Microsoft Education, Lightspeed Alert kan naadloos worden geïntegreerd met de Microsoft-suite, inclusief Microsoft® Teams.

Snelle roostersynchronisatie

Synchroniseer gelijktijdig elke combinatie van studenteninformatiesystemen (SIS) en directoryservices naar één centrale plaats met Lightspeed SmartSync™-technologie.

Functies die er toe doen

Lightspeed Systems® is een toegewijde bondgenoot van scholen over de hele wereld.

"

Met Lightspeed Systems heb ik mijn docenten kunnen laten investeren in het gebruik van Chromebooks in de klas en me meer op mijn gemak voelen met wat leerlingen in de klas kunnen gebruiken.

Corey Howard

Greenbrier County School District,
Specialist in technologiesystemen

"
ISTE Best of Show Award-badge 2022
Tech & Learning-badge voor winnaar van Remote Learning Award

Winnaar in Tech & Learning's Awards of Excellence

Lightspeed Alert™ was een van de drie Lightspeed-producten die won Best of Show op de 2022 International Society for Technology (ISTE) edtech conferentie. Tech and Learning heeft onlangs Lightspeed Alert en Lightspeed Filter erkend met de Award of Excellence in the Het beste van 2021 Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs categorieën.

Toegewijd aan de veiligheid van studenten

Lightspeed Systems® is een trotse partner

screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging