LS Analytics_CatchOn_Rev (1) (1)

Bekroonde gegevensanalyse
Ontworpen voor K-12

Overzichtsvideo van 90 seconden

Video afspelen via Lightspeed Analytics video-overzichtsgrafiek

Om ervoor te zorgen dat de edtech-software van uw district de meeste waarde biedt voor uw gemeenschap, brengt Lightspeed Analytics curriculum-, technische en administratieve leiders samen voor datagestuurde samenwerkingen. Lightspeed Analytics stelt docenten in staat door transparantie te bieden in softwaregebruik, studentenbetrokkenheid en naleving van gegevensprivacy, terwijl u tegelijkertijd mogelijkheden voor kostenbesparing identificeert en de ROI helpt maximaliseren.

Plan een demo van
Lightspeed Analytics- CatchOn Edition™

Totaal inzicht in het online leren van studenten 

screenshot software dashboard voor gegevensanalyse

Bruikbare, realtime inzichten en gegevensgestuurde samenwerking

Houd bij welke apps uw district gebruikt en wanneer. Lightspeed Analytics is gebouwd om districten robuuste gegevens te geven over het gebruik en de werkzaamheid van alle geïmplementeerde tools, waardoor curriculum- en IT-leiders kunnen samenwerken in datagedreven strategieën voor de wijk.

Aanpasbare rapportage en datasets

Lightspeed Analytics is software voor gegevensanalyse voor scholen die eenvoudig alle gebruikte tools detecteert en betrokkenheidspatronen op leerlingniveau bijhoudt. Leiders kunnen de acceptatie analyseren, behoeften vaststellen voor een effectiever gebruik en redundantie in hun edtech elimineren. Met gedetailleerde gegevens en visualisaties hebben besluitvormers de flexibiliteit om aangepaste dashboards en rapporten te bouwen die relevant zijn voor hun unieke behoeften.

screenshot van aanpasbare rapporten in data-analysetool voor scholen
screenshot van licentietracking in data-analysetool voor scholen

Optimaliseer uw technologiebudget door de ROI te verhogen

Omdat de meeste edlicenties voor technische software worden niet meer gebruikted, is het absoluut noodzakelijk dat scholen zien welke apps de community echt gebruikt om de kosten per daadwerkelijke gebruiker van elke app te bepalen. Lichtspeed Analytics is een cruciale kostenbesparende technologie voor scholen omdat het verspilling helpt voorkomened licenties uit schoolbegrotingen. Verder stelt deze learning analytics-software technische teams in staat om ROI te evalueren, licenties te volgen, het gebruik van vergelijkbare applicaties te vergelijken en redoverbodige en overbodige apps.  

Houd de naleving van gegevensprivacy bij

Lightspeed Analytics helpt de kritieke persoonlijk identificeerbare informatie van uw leerlingen te beschermen door het gegevensprivacybeleid van elke app bij te houden en het district te waarschuwen telkens wanneer een beleid wordt uitgevoerd veranderingen. Om badges van derden aan te bieden, werkt Lightspeed samen met marktleiders die uitgebreide beveiligingsbeoordelingen uitvoeren om u te helpen apps op te sporen die de privacy van studentengegevens bedreigen. 

screenshot van het privacydashboard van studentgegevens in lightspeed analytics
screenshot van K-12 data-analysedashboard voor Chromebooks

Transparantie in student
Chromebook-gebruik

Lightspeed Analytics geeft districten de zichtbaarheid om op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen op alle apparaten, inclusief Chrome-apparaten. Door effectief toezicht te houden op Chromebooks van studenten, stelt Lightspeed Analytics IT-teams in staat om edtech-gebruik in het hele district te zien om softwareverlengingen voor abonnementsbeheer te kunnen evalueren en problematische apps te identificeren voor de privacy van studentengegevens beleid, en verzekeren edtech-fondsen worden verstandig besteed.

Deel kritieke financiële rapporten met alle belanghebbenden

Volg en verstrek nauwkeurige federale uitgavenrapporten voor kritieke titel 1- en ESSER-financiering. Dankzij transparante en gestroomlijnde gegevensprocessen biedt u verbeterde gegevens op leerling- en klasniveau aan directeuren en andere belanghebbenden om te faciliteer budgettaire samenwerkingen tussen afdelingen. 

screenshot van ESSER-financieringsbronnen in Lightspeed Analytics

Veel Gestelde Vragen

 • Kan Lightspeed Analytics helpen bij het vinden van niet-goedgekeurde apps in ons netwerk?

  Ja! Dit is een veelvoorkomend verzoek van scholen en districten over de hele wereld om bruikbare gegevens te vinden van apps die studenten of docenten mogelijk op het netwerk gebruiken en die niet zijn goedgekeurd.

   

 • Werkt Lightspeed Analytics op iPads?

  Ja! Applicatie-uitgaven op iPads kunnen over het algemeen duurder zijn dan de meeste apparaten, en Lightspeed Analytics kan u inzicht geven in welke apps het minst worden gebruikt, zodat u gemakkelijk kostenbesparende mogelijkheden kunt bepalen.

   

 • Kan Lightspeed Analytics mij vertellen welke apps het meest worden gebruikt door leerlingen, zowel op school als thuis?

  De agent kan overal gedetailleerde gegevens geven over de online activiteiten van de student, of dit nu op of buiten de schoolcampus is.

Lightspeed Analytics-logo

Boost edtechnologische acceptatie, naleving en efficiëntie, terwijl u geld bespaart en de ROI verhoogt

Gedetailleerde rapportage

Bekijk de details van elke afzonderlijke app, software of online bron om te laten zien welke studenten, klassen, groepen of scholen deze gebruiken


Licentiegebruiksrapporten

Aangepaste rapportage over gebruikte en ongebruikte licenties voor software, app en online bronnen

Kosten- en ROI-rapporten

Analyse van kosten en ROI van alle hardware, apps en betaalde bronnen
Gebruik bijhouden

Adoptie- en betrokkenheidsanalyse voor apps, software en online bronnen

Uitgebreid dashboard

Presenteert in één enkele weergave alle gegevens over het gebruik van uw community, ongeacht waar studenten hun apparaten gebruiken


Gegevensprivacy- en beveiligingsanalyse

Analyse van app-, software- en resource-compliance met dataprivacy- en beveiligingsbeleid

Snelle roostersynchronisatie

Synchroniseer gelijktijdig elke combinatie van studentinformatiesystemen (SIS) en directoryservices naar één centrale plaats met Lightspeed SmartSync™-technologie

Flexibel polisbeheer

Snel groepsbeleid lokaliseren en beheren met snelle zoekfunctionaliteit, geavanceerde broodkruimelnavigatie en gedetailleerde groepsfiltering met Lightspeed SmartPolicy™-technologie

Lightspeed Systems® is een toegewijde bondgenoot van scholen over de hele wereld

"

Met Lightspeed Systems heb ik mijn docenten kunnen laten investeren in het gebruik van Chromebooks in de klas en me meer op mijn gemak voelen met wat leerlingen in de klas kunnen gebruiken.

Corey Howard

Greenbrier County School District,
Specialist in technologiesystemen

"
Tech & Learning beste van 2020 award winnaar badge

Lightspeed Analytics: winnaar van Tech & Learning's The Best of 2020 Awards

Lightspeed Analytics werd erkend als een winnaar in de prijzen van The Best of 2020 door Tech & Learning vanwege de waarde, het unieke karakter van de markt en het vermogen om specifieke uitdagingen op te lossen voor docenten en schoolbestuurders.

In de primaire (K-6) en secundaire (6-12) categorieën, Lightspeed Analytics en  Lightspeed Alert ™ werden uitgeroepen tot winnaars van Tech & Learning's 2021 Beste tools voor extern en gemengd leren.

Toegewijd aan de veiligheid van studenten

Lightspeed Systems® is een trotse partner

screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging