LS Classroom Management_Horizontal_Rev_RGB

Creëer boeiend leren
Omgevingen overal

Overzichtsvideo van 90 seconden

Video afspelen via software voor klasbeheer

Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten controle over hun digitale klaslokalen en realtime zichtbaarheid van de activiteiten van leerlingen. Docenten kunnen schermen van leerlingen volgen, afleidende tabbladen sluiten, maximaal 100 URL's blokkeren en schermdeling inschakelen voor een collaboratief, interactief klaslokaal, of dit nu persoonlijk is of op afstand. Met Lightspeed Klaslokaalbeheer kunnen docenten meer tijd besteden aan onderwijs en minder tijd aan leidinggeven.

Plan een demo van
Lightspeed Classroom Management ™

Herontdek het digitale klaslokaal

dashboardafbeelding klasbeheersoftware

Moedig verbonden klaslokalen aan voor hybride leren

Of de les nu persoonlijk, hybride of virtueel is, docenten kunnen hun leerlingen ingelogd, deelnemend en gefocust houden op het curriculum. Geavanceerde AI geeft docenten de mogelijkheid om de digitale werkruimten en online activiteiten van hun studenten te beheren, zodat docenten op afstand hulp kunnen bieden, de voortgang van de opdrachten van studenten kunnen checken en een boeiende leeromgeving kunnen creëren.

Houd studenten gefocust en betrokken

Docenten kunnen een afgeleide leerling veilig een bericht sturen, hun browser omleiden, vensters en tabbladen sluiten en schermdeling inschakelen voor samenwerking in de klas. Met aangepaste machtigingen kunnen districtsbeheerders beperkingen instellen en docenten de mogelijkheid geven om verdere online grenzen voor hun studenten vast te stellen. Met live schermopname en realtime waarschuwingen kan Lightspeed Klaslokaalbeheer docenten en districtsbeheerders op de hoogte stellen van ongebruikelijk of ongepast online gedrag voor effectieve interventie.

klassenbeheer houdt studenten betrokken afbeelding op tablet
eerlijk leren in de klas met controles voor klassikaal beheer van lightspeed

Effectief en eerlijk leren

Lightspeed Klaslokaalbeheer is schaalbaar voor alle districten, ongeacht hun studentenpopulatie, zonder een slag over te slaan. Productkenmerken zoals hand-raiser zorgen ervoor dat de ideeën van alle studenten vertegenwoordigd zijn en dat ze hulp kunnen krijgen wanneer dat nodig is. SIS-integratie vereenvoudigt roostersynchronisatie en automatiseert realtime updates, zodat docenten en beheerders up-to-date inzicht hebben in de aanwezigheid van studenten en de betrokkenheid in de klas.

Veel Gestelde Vragen

 • Kun je leerlingschermen bekijken met Klaslokaalbeheer?

  Ja! Lightspeed Klaslokaalbeheer geeft beheerders toegang om alle schermen van het klaslokaal tegelijk te bekijken, of in te zoomen op een geselecteerde individuele leerling. In tegenstelling tot andere oplossingen voor klasbeheer op de markt, geeft Lightspeed Klaslokaalbeheer zicht op het hele bureaubladscherm – niet alleen het browservenster – op Windows- en Mac-apparaten.

 • Integreert Klaslokaalbeheer met Zoom?

  Ja, Lightspeed Classroom Management integreert met Zoom, zodat docenten zowel de gezichten van de leerlingen als hun schermen kunnen zien.

 • Biedt u lerarenopleidingen aan voor Lightspeed Klaslokaalbeheer?

  Absoluut! We bieden een trainingscursus voor docenten, samen met video's om te leren navigeren door Lightspeed Klaslokaalbeheer.

Vergroot het zelfvertrouwen van docenten met de toonaangevende software voor klasbeheer in het basis- en kleuterklas

leerling volgen
schermen

Houd de klasactiviteit en leerlingschermen in de gaten met realtime, gemakkelijk te begrijpen activiteitentabellen en houd individuele leerlingen op het goede spoor.

schaalbaarheid

Lightspeed Klaslokaalbeheer is schaalbaar voor districten van elke omvang, van 100 tot 100.000 studenten of meer.

Aanpasbare klassenbesturing

Vergrendel apparaten om de ogen op de voorgrond te houden, tabbladen te sluiten of de internettoegang van studenten te beperken voor veilig testen of gericht leren.

Integratie met Microsoft

Samen met Microsoft Education, Lightspeed Classroom Management integreert naadloos met de Microsoft-suite, inclusief Microsoft Teams.

AI-inzichten

Bespaar tijd met op AI gebaseerde inzichten en waarschuwingen die ongebruikelijke online leerlingactiviteit aan het licht brengen die de aandacht van docenten vereist.

Delen

Compatibel met co-teaching, docenten kunnen eenvoudig links delen, docenten- of leerlingschermen uitzenden en veilig inchecken bij leerlingen.

Automatisering

Bespaar kostbare lesminuten door automatisering toe te passen om studenten uit beperkte internettoegang te halen.

Lightspeed Systems® is een toegewijde bondgenoot van scholen over de hele wereld.

"

Met Lightspeed Systems heb ik mijn docenten kunnen laten investeren in het gebruik van Chromebooks in de klas en me meer op mijn gemak voelen met wat leerlingen in de klas kunnen gebruiken.

Corey Howard

Greenbrier County School District,
Specialist in technologiesystemen

"

Toegewijd aan de veiligheid van studenten

Lightspeed Systems® is een trotse partner

screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging