Technische gesprekken

Terwijl technologieteams zich wenden tot leren op afstand, nemen we contact op met klanten om te zien hoe ze door dit nieuwe landschap navigeren met Lightspeed Systems®.

U kunt nooit teveel gegevens hebben. Het verfijnen van die gegevens om ze bruikbaar te maken, is cruciaal. We praten met de uitvoerend directeur van netwerk en beveiliging van DeKalb County School District, Wade Barnes, over hoe ze gegevens en rapporten van Lightspeed Systems® gebruiken om hun districtsmiddelen te sparen.

Sommige schooldistricten waarmee we spraken waren beter voorbereid dan andere op afstandsonderwijs. We spraken met Steve Thomaschefsky van Waupaca School District, die min of meer naadloos overging op leren op afstand - hoor van hem over de enige Lightspeed-tool die hij graag had.

Voorbereiding op het onbekende dit najaar is waar veel IT-teams van scholen in de zomer aan zullen werken. We praten met Bob Hilinksi van het Upper Darby School District in Pennsylvania om te zien hoe ze dankzij Lightspeed Systems klaar zullen zijn voor de herfst.

Luister naar Robert over hoe Lightspeed Alert ™ een cruciale functie is bij het beschermen van studenten tijdens afstandsonderwijs.

“We hadden een enorm voordeel omdat we al [Lightspeed Filter ™] hadden. Kinderen kenden de berichten, maar waren verbaasd dat het thuis werkte. "

Luister naar Joe over hoe hun district apparaten en filters op afstand heeft uitgerold en hoe ze plannen voor voortgezet afstandsonderwijs in 2021.

“Ik heb een lichte stijging gezien in [Lightspeed Alert] waarbij kinderen vaker thuis waren. Het is fijn om de nodige mensen te waarschuwen om daarbij te helpen. "

Bekijk deze Tech Talk met Stacy Royster van Opelika City School om te zien hoe zij hun programma voor afstandsonderwijs vereenvoudigen en zich voorbereiden op de herfst.

"We zijn erg dankbaar dat we een technologierijke wijk zijn die middelen gebruikt, dus er was geen lift aan de kant van de kinderen om ze ergens aan te laten wennen."

Hoe ziet de toekomst er in de herfst voor scholen uit? En hoe bereiden IT-teams van scholen zich voor? We praten met Technology Systems Specialist Corey Howard van Greenbrier County School Districts om te horen hoe sommige Lightspeed-filterfuncties van onschatbare waarde zijn als onderdeel van hun leren op afstand 

In deze korte video chatten we met Anthony Padrnos, de Director of Technology van Osseo Public School District.

"[Lightspeed Analytics ™] is een essentieel hulpmiddel geweest terwijl we afstandsonderwijs navigeren om de technologie wij bieden is veilig. " 

 

We hebben contact opgenomen met Christina Gremillion van Caddo Parish Public Schools, die dankbaar is voor de tools en oplossingen die Lightspeed Systems biedt, waardoor haar werk een beetje gemakkelijker wordt.

Luister naar experts van Lightspeed Systems

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
screenshots op desktop en mobiele apparaten voor software voor afstandsonderwijs

Hier is een demo, over ons

Doe je nog steeds je onderzoek?
Laat ons helpen! Plan een gratis demo met een van onze productexperts om al uw vragen snel beantwoord te krijgen.

man zit aan bureau op laptop en kijkt naar Lightspeed Filter-dashboard

Welkom terug!

Op zoek naar prijsinformatie voor onze oplossingen?
Laat ons weten wat de vereisten van uw district zijn en we maken graag een offerte op maat.

Herontdek het geïnspireerde en interactieve klaslokaal voor leren op afstand, hybride en persoonlijk. Lightspeed Classroom Management™ geeft docenten realtime zichtbaarheid en controle over de digitale werkruimten en online activiteiten van hun leerlingen.

 • Zorg ervoor dat alle studenten alleen het juiste online curriculum gebruiken, precies wanneer ze het zouden moeten gebruiken.
 • Duw doorgelichte curriculumlinks tegelijkertijd naar alle studenten.
 • Blokkeer ongepaste of afleidende websites en apps.

Zorg voor schaalbaar en efficiënt beheer van leerapparatuur. Het Lightspeed Mobile Device Management™-systeem zorgt voor veilig en beveiligd beheer van leermiddelen voor studenten met realtime zichtbaarheid en rapportage die essentieel zijn voor effectief afstandsonderwijs.

 • Een gecentraliseerde, cloudgebaseerde oplossing voor oneindig schaalbare apparaat-, applicatie- en beleidscontroles
 • Selfservice-app-bibliotheek, waar docenten en studenten
  kan toegang krijgen tot goedgekeurd curriculum en leerhulpmiddelen en deze installeren
 • Implementeer, wijzig en trek honderden beleidsregels en educatieve applicaties op afstand in, terwijl de typische downtime en kosten worden verminderd

Voorkom zelfmoorden, cyberpesten en schoolgeweld. Lightspeed Alert™ ondersteunt districtsbeheerders en geselecteerd personeel met geavanceerde AI om potentiële bedreigingen te detecteren en te melden voordat het te laat is.

 • Menselijke beoordeling
 • Realtime waarschuwingen die tekenen van een potentiële dreiging signaleren
 • Snel ingrijpen voordat zich een incident voordoet.
 • Activiteitenlogboeken bieden inzicht in online activiteiten voor en na een gemarkeerde gebeurtenis

Bescherm studenten tegen schadelijke online inhoud. Lightspeed Filter™ is de best-in-class oplossing die fungeert als een solide barrière tegen ongepaste of illegale online inhoud om de online veiligheid van studenten 24/7 te garanderen.

 • Aangedreven door de meest uitgebreide database in de branche, gebouwd door 20 jaar webindexering en machine learning.
 • Zorgen voor CIPA-compliance
 • Blokkeer miljoenen ongepaste, schadelijke en onbekende sites, afbeeldingen en video's, waaronder YouTube
 • Houd ouders op de hoogte met het Lightspeed Parent Portal™

Krijg volledig inzicht in het online leren van studenten. Lightspeed Analytics™ geeft districten robuuste gegevens over de effectiviteit van alle tools die ze implementeren, zodat ze een strategische benadering van hun technologiestack kunnen volgen en de rapportage kunnen stroomlijnen.

 • Volg de adoptie en gebruikstrends van onderwijstechnologie, elimineer redundantie en verhoog de ROI
 • Monitor app- en contentconsumptie om vroege acceptatie en effectief gebruik te vergemakkelijken
 • Risico's beoordelen met inzicht in de privacy van studentengegevens en naleving van de beveiliging