Kokemus erottaa meidät

Miksi Lightspeed?

Lightspeed Systems® Luotetaan 28 000 koulussa 38 maassa tarjoamaan turvallisimman ja tehokkaimman digitaalisen oppimiskokemuksen jokaiselle opiskelijalle.

Vuosikymmenien kokemus erottaa meidät

kaksi ihmistä kättelee kannettavan tietokoneen taustalla

Todistettu kumppani

Lightspeed Systems -yrityksessä olemme sitoutuneet olemaan todistettu ja luotettava kumppani asiakkaillemme. Olemme tehneet yhteistyötä yli 20 vuoden ajan asiakaskoulujen ja -piirien kanssa räätälöimällä ratkaisumme K-12-oppimistekniikan ainutlaatuiseen ja jatkuvasti muuttuvaan maisemaan. Lightspeed Systems työskentelee kymmenien tuhansien koulujen kanssa maksimoidakseen opiskelijoiden oppimiskokemuksen turvallisuuden, liikkuvuuden ja tehokkuuden.

Sitoutunut yksityisyyteen

Sitoutumisemme opiskelijoiden ja piirien tietosuojaan on vertaansa vailla. Lightspeed Systems on yksi markkinoiden ainoista ratkaisuista, jossa on erikoistunut tietotutkijoiden ja tietokantaoperaattorien tiimi, joka varmistaa optimaalisen opiskelija- ja tietoturvan alusta asti. Olemme varhaisia allekirjoittaneita opiskelijoiden tietosuojalupaukseen; olemme GDPR-yhteensopivia kaikissa ratkaisuissa ja yrityskäytännöissä; ja ratkaisumme ovat suojatussa AWS: ssä® pilvi.

Integroitu ratkaisujen ekosysteemi

Monet koulut ja piirit käyttävät erilaisia toimittajien ohjelmistotarjouksia eri tukikohtien kattamiseksi, mutta Lightspeed Systems -järjestelmän avulla kaikki kumppanisi kanssa ovat käytettävissä kaikki koulusi tai piirisi tarvitsemat turvallisimman ja tehokkaimman online-oppimiskokemuksen varmistamiseksi. Jokainen laite voidaan peittää tehokkaimmalla verkkosuodattimella, oppilasturvallisuusmonitorilla, luokanhallintaohjelmistolla, laitteenhallintatyökalulla ja analyysiohjelmalla.

Asiakkaamme rakastavat meitä

Kuule mitä asiakkaidemme on sanottava

GTP: n toimittamat Lightspeed Systems-arvostelut

Etäopetuksen haasteet ja ratkaisut

Lightspeed Systems® oli avain tuhansien koulujen ja miljoonien opiskelijoiden nopeaan ja sujuvaan siirtymiseen sen jälkeen, kun COVID pakotti koulut kääntymään etäopetukseen.

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen