Opiskelijoiden turvallisuus

Tapaa Lightspeed -turvallisuusasiantuntijat

Lightspeed Alert™ -opiskelijoiden turvallisuuden seurantajärjestelmämme avulla olemme koonneet koulutettuja turvallisuusasiantuntijoita tarkastelemaan jokaisen oppilaiden itsensä vahingoittamisen, verkkokiusaamisen ja paljon muuta. Kehittyneen tekoälyn yhdistäminen 24/7 ihmisen tarkasteluun varmistaa opiskelijoiden kattavan turvallisuuden missä ja milloin tahansa.

Lue lisää "

Koulujen väkivallan ehkäisy

Estä kampuksella tapahtuva väkivalta reaaliaikaisilla indikaattoreilla. Opi varhaisvaroituksen uhkien havaitsemisjärjestelmästä, joka yhdistää edistyneen tekoälyn ja ihmisen suorittaman tarkastusprosessin antaakseen kouluille kriittisen suojan piirisi turvallisuussuunnitelmalle.

Lue lisää "
tyttö opiskelija istuu pöydän ääressä kädet peittäen kasvot

Itsemurhien ehkäisy

Itsemurha on 10–24-vuotiaiden nuorten yleisin kuolinsyy. Opi kuinka Lightspeed Systems käyttää edistynyttä teknologiaa lähettääkseen reaaliaikaisia hälytyksiä nimetylle henkilökunnalle, kun opiskelija on vaarassa, jotta koulut voivat puuttua asiaan ennen tragediaa.

Lue lisää "
sosiaalisen median turvallisuusgrafiikka

Sosiaalisen median turvallisuus

Oppilaat elävät sosiaalisessa mediassa, mutta se voi olla vaarallista ja häiritsevää koulun suhteen. Rakeiden työkalujen avulla voit sallia, estää tai asettaa mukautettuja sääntöjä sosiaaliselle medialle, kuten Instagram, Pinterest, Facebook ja Twitter, jotta oikeat ihmiset käyttävät sitä oikeaan aikaan ja oikeilla tavoilla.

Lue lisää "
kädessä suurennuslasigrafiikka

Opiskelijoiden verkkoturvallisuus

Verkkosuodatus nykypäivän kouluissa on muutakin kuin verkkosivustojen estämistä ja sallimista. Kyse on opiskelijoiden turvallisuudesta Internetissä – verkkosovelluksista chat-huoneisiin, YouTubesta TikTokiin. Opi, kuinka patentoidut pilvipohjaiset ratkaisumme pitävät opiskelijasi turvassa heidän ollessaan verkossa.

Lue lisää "
Verkkokiusaamisen grafiikka

Estä verkkokiusaaminen

Verkkokiusaaminen ja uhkaava verkkokäyttäytyminen ovat yleistyneet peruskouluissa. Opi tärkeitä faktoja ja katso kyselytuloksia verkkokiusaamisesta sekä ratkaisua, joka voi suojata oppilaita verkkokiusaamiselta reaaliajassa.

Lue lisää "
kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen