LS Suodatin_Vakatasoinen_arvon_RGB

Pioneer-ratkaisu sisään
Online-suodatus K-12:lle

Yleiskatsaus Video

Toista video Lightspeed-suodattimen videon yleiskuvasta

Patentoitu verkkosuodatustekniikkamme on suunniteltu ja suunniteltu yksinomaan K-12:lle. Valonopeussuodatin yhdistää vuosikymmenten verkkosuodatuskokemuksen ja tekoälyoppimisen tukitiimiin johon on koulutettu erikoistua sisään koulusi, piirisi tai hybridi-oppimisympäristösi tarpeisiin.  

Aikatauluta esittely
Lightspeed Filter ™

Suojaa opiskelijoita haitalliselta verkkosisällöltä

Paras verkkosuodatin kouluille

Lightspeed Filter (aiemmin Relay) on alan kattavin tietokanta K-12-verkkosisällöstä 20 vuoden web-indeksoinnin aikana. Patentoidut Lightspeed-agentit hyödyntävät kehittynyttä tekoälyä estämään automaattisesti miljoonia sopimattomia ja haitallisia sivustoja, kuvia ja videoita-ilman ylisulkua. Lightspeed-suodatin voi erottaa sivustotyypit, kuten aikuisten pelit ja koulutuspelit, Esports-kategorioidemme avulla.

Suojaa opiskelijoita CIPA-yhteensopivalla sisällönsuodatuksella

Rakennettu out-of-the-box noudattaako lasten internetin Protect Act , Lightspeed Suodatin on ainoa sisällön suodatus ohjelmistojen markkinoilla, joka työllistää kaikki neljää keskeistä osa tarkka, johdonmukainen suojaukset: kattava tietokanta tehokkaan suodatuksen, aina päällä verkkoindeksointi, edistynyt koneoppiminen ja talon sisäiset datatieteilijät. 

Lightspeed-suodatin ja turvalliset YouTube-hallintapaneelin kuvakaappaukset

Opeta ja selaa YouTubea turvallisesti

Wpatentoidulla SmartPlay™-teknologiallamme, Valonopeussuodatin tekee YouTubesta turvallisen ja luotettavan opetustyökalun. SmartPlayn patentoidut agentit ja kehittynyt tietokanta estää tehokkaasti miljoonia sopimattomia videoita, pikkukuvia ja YouTuben suosittelemaa sisältöä. Mukautettavien käytäntöjen ohjaimien avulla järjestelmänvalvojat voivat asettaa parametreja ja valikoivasti sallia ja sallia sisältöä – mukaan lukien videot ja kommentit, arvosanatason, ryhmän, luokan ja sivustotyypin mukaan – ilman, että ne rajoittavat liikaa. 

Edistyneet ohjaimet juuri oikeaan käyttöön

Opiskelijat ja henkilökunta ovat kuin kultakutri– He tarvitsevat pääsyn verkkosisältöön vain oikein. Mukauta oppilaiden pääsyä sisältöön nopeasti synkronoimalla useita hakemistolähteitä muutamassa minuutissa SmartSync tekniikkaa. Määritä henkilöstölle valvontakäytännöt raporteille ja opiskelijatiedoille, jotka perustuvat yksittäisiin henkilöihin tai ryhmiin, opettajista IT-päälliköihin ja piirin virkamiehiin. Anna tiimillesi näkyvyys oppilaiden verkkotoimintaan varmistaaksesi turvalliset, johdonmukaiset ja asianmukaiset oppimiskokemukset kaikille oppilaille eri laitteilla.

Lightspeed Suodata opiskelijan verkkotoimintojen hallintapaneelin kuvakaappaukset

Vahvista vanhempia oppilaiden toiminnan oivalluksilla

Riippumatta siitä, avustavatko vanhemmat oppilaita etätunneilla, palvelevatko he lapsiaan teknisenä tukena vai varmistavatko laitteiden asianmukaisen käytön, heidän osallistumisensa on tärkeämpää kuin koskaan. Lightspeed vanhempien portaali ™ tehostaa huoltajan viestintä sallimalla näkyvyyden osaksi lastensa internet-aktiviteetit kotona, jotta he pysyvät turvassa, keskittyneinä ja noudattavat terveellistä näyttöaikaa. Varmista terve ruutuaika ckattava, reaaliaikainen raportointi joka tulee pintaan haitallinen internet selaag. 

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Onko Lightspeed-suodatin yhteensopiva kaikissa käyttöjärjestelmissä?

  Lightspeed-suodatin käyttää omia SmartAgentteja, jotka ovat yhteensopivia Chrome-, Windows-, Mac- (yhteensopiva uusimman Mac OS -päivityksen: Big Sur) ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

 • Voinko Lightspeed-suodattimen avulla estää ja sallia YouTube-videot?

  Lightspeed SmartPlay käyttää edistyksellistä koneoppivaa tekoälyä – ja tietokanta, joka kasvaa päivittäin – edistyneisiin suodatusominaisuuksiin YouTubessa. Opiskelijoiden sijainnista riippumatta SmartPlay sallii ja estää upotetun videosisällön Internetissä varmistaakseen, että vain sopivaa sisältöä näytetään. SmartPlay on Lightspeed-suodattimen käyttäjien saatavilla ja tarjoaa yksityiskohtaisia raportointi- ja ohjausvaihtoehtoja opettajille.

 • Voivatko vanhemmat käyttää oppilaiden verkkotoimintaraportteja Lightspeed-suodattimen avulla?

  Lightspeed-emoportaali sisältää viikoittaiset vanhempainraportin sähköpostit yhteydenpidon parantamiseksi koulun ja opiskelijoiden kodin välillä. Lightspeed Filter -asiakkaat voivat kutsua vanhempia katsomaan lapsensa Internet-toimintaa suoraan postilaatikkoon. Lightspeed-vanhempaportaali antaa opiskelijoiden perheelle mahdollisuuden osallistua koulutukseensa ilman ylimääräistä työtä IT-ryhmille.

 

Pilvipohjainen verkkosuodatussuojaus, yksinkertaistettu SSL-salauksen purku, ja helppo toteutus ilman laitteistoa.

Kattava suodatin

Tarkin analyysi ja raportointi verkkotoiminnasta, kirjoitetusta sisällöstä ja multimediasta verkossa, mukaan lukien YouTube, Google-haku, verkkodokumentit ja sosiaalisen median alustat.

Mukautuva tekoälytietokanta

Alan vanhin ja kattavin K-12-tietokanta, joka hyödyntää datatutkijoiden tekemää ihmisen tarkastusta ja koneoppimista estämään sopimattomat, uudet ja tuntemattomat sivustot ja mahdollistamaan pääsyn arvokkaisiin koulutusmateriaaleihin.

Helppo SSL-salauksen purku

Tarjoa monen käyttöjärjestelmän SSL-salauksen purkaminen ilman välityspalvelinten, PAC-tiedostojen tai luotettavien varmenteiden määritystä. Lightspeed-agentit asettavat suodattimen tehon jokaisen laitteen sisälle.

Nopea listan synkronointi

Synkronoi samanaikaisesti mikä tahansa opiskelijatietojärjestelmien (SIS) ja hakemistopalvelujen yhdistelmä yhteen keskitettyyn paikkaan Lightspeed SmartSync™ -tekniikalla.

Rakeiset YouTube-ohjaimet

Ota YouTube hallintaasi SmartPlayn avulla. Salli opetusvideot ja estä sopimaton sisältö, pikkukuvat ja ajanhukkaajat yhdellä napsautuksella.

Kampuksella

Joustavien käytäntöjen avulla voit varmistaa turvallisuuden, CIPA:n noudattamisen ja käytäntöjen noudattamisen verkko- ja mobiililaitteissa – missä tahansa.

Dynaamiset raportit

Hanki korkeatasoista tietoa laitteen käytöstä tai yksityiskohtaisia raportteja yksittäisistä oppilaista. Lightspeed tarjoaa markkinoiden tehokkaimmat, toimivimmat ja jaettavimmat raportit.

Joustava politiikan hallinta

Paikanna ja hallitse ryhmäkäytäntöjä nopeasti nopealla hakutoiminnolla, kehittyneellä navigointipolulla ja Lightspeed SmartPolicy™ -tekniikan avulla.

Lightspeed Systems® on sitoutunut liittolainen kouluille ympäri maailmaa.

"

Lightspeed Systems:n avulla olen saanut opettajani käyttämään Chromebookeja luokkahuoneessa ja tuntemaan olonsa mukavammaksi sen suhteen, mitä oppilaat voivat käyttää luokassa.

Corey Howard

Greenbrier Countyn koulupiiri,
Teknologiajärjestelmien asiantuntija

Sitoutunut opiskelijoiden turvallisuuteen

Lightspeed Systems® on ylpeä kumppani

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen