LS Alert_Horizontal_Rev_RGB

Pelasta ihmishenkiä havaitsemalla varoitusmerkkejä itsemurhasta, verkkokiusaamisesta ja kouluväkivallasta

90 sekunnin yleiskuvausvideo

Toista video Lightspeed Alert -videon yleiskuvauksesta

Lightspeed Alert™ on tärkeä osa opiskelijoiden turvallisuussuunnitelmia sekä itsensä vahingoittamisen, verkkokiusaamisen, itsemurhien ja kouluväkivallan ehkäisyä. Nimetyt piirin ja koulun turvallisuusvastaavat saavat välittömästi ilmoituksen uhista, ja he voivat puuttua asiaan ennen onnettomuuden sattumista.

Aikatauluta esittely
Lightspeed Alert ™

Suojaa oppilaitasi havaitsemalla varoitusmerkkejä itsemurhasta, verkkokiusaamisesta ja kouluväkivallasta

Lightspeed Turvallisuusasiantuntijat

Maailmanlaajuisen Lightspeed-turvallisuusasiantuntijoiden tiimimme tavoitteena on pitää opiskelijasi ja henkilökuntasi turvassa kampuksella ja sen ulkopuolella. ovat saatavilla valvoa turvallisuusvaroituksia 24/7/365. Tämä ihmisen arviointitiimi tehdä työtäs saumattomasti patentoidulla tekoälyllämme havaita varhaiset varoitusmerkit tunteesta ja väkivallan aikeista, itsensä vahingoittamisesta ja itsemurhasta. Meidän turvallisuusasiantuntijoilla on kokemus ja taustat koulutuksessa, lainvalvonnassa ja tutkinnassa, kera laaja koko-aikaisen turvallisuusasiantuntijoiden kouluttamana uhkien arviointi ja itsemurhien ehkäisy koulutusta.  

Grafiikka opiskelijoiden itsemurhien ehkäisystä
Kuuntele Lightspeed-turvallisuusasiantuntijan esimerkkipuhelua

Tunnista ja levitä varoitusmerkit kolme askeleet

Hienostunut AI-tarkistus varoitusmerkeille

Turvallisuusasiantuntijat suorittavat uhkien arvioinnin

Escalation Response

Tekoälyteknologia skannaa online-asiakirjoja ja työpöytäsovelluksia oppilaiden käyttäytymiseen koululaitteissa ja lähettää hälytyksiä nimetyille turvallisuushenkilöstölle ja Lightspeed-turvallisuusasiantuntijoille.

Talon sisäinen korkeasti koulutettu turvallisuusasiantuntijamme arvioi kaikki Lightspeed Alert -ilmoitukset tunnistaakseen varoitusmerkit jad jokaisesta yksittäisestä tapauksesta välitön uhka opiskelijoiden turvallisuudelle.

Jos uhka katsotaan välittömäksi, Lightspeed:n turvallisuusasiantuntijat eskaloivat välittömästi nimetylle turvallisuushenkilöstölle ja/tai lainvalvontaviranomaisille, mikä mahdollistaa varhaisen puuttumisen ennen kuin on liian myöhäistä.

väkivaltaisen kuvan skannauksen kuvakaappaus mobiililaitteella

Ymmärrä riskit

Lightspeed Alertilla saat käsityksen sinun opiskelijoiden mielenterveys ja hyvinvointi. Toimintalokit tarjoavat kontekstuaalisen näkyvyyden oppilaan käyttäytymiseen ja toimintaan ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen, jotta voidaan aloittaa tehokkaimmat vastaus- ja eskalaatioprotokollat. 

Pidä oppilaat turvassa kaikilla laitteilla, selaimilla ja käyttöjärjestelmillä

Lightspeed Alert integroituu Microsoft ja Google  tarjota turvallista ja jatkuvaa seurantaa kaikissa online-asiakirjoissa ja tuottavuussovelluksissa, tiedostoissa, kuvissa, chatissa ja sosiaalisessa mediassa-missä tahansa opiskelijat ovat vuorovaikutuksessa verkossa. 

mobiilikuvakaappaus varoituksesta opiskelijan itsemurhaetsinnästä
mobiilikuvakaappaus opiskelijasta, joka kantaa käsiaseita sosiaalisessa mediassa

Tarkkaile kuvia avoimen sisällön varalta

Lightspeed-hälytysagentit voivat skannata kuvia väkivallan, aseiden, alastomuuden, CSAM:n ja avoimen sisällön varalta, jotta piireillä on kaikki tarvittava dokumentaatio oppilaiden turvaamiseksi. Kuvantarkastusraportit tarjoavat yksityiskohtaista tietoa kuvien katselusta ja käytöstä, mikä varmistaa, että piirin johtajat tuntevat olonsa varmaksi, kun he tietävät, että arkaluontoiset kuvat ovat suojattuja ja turvallisia.

Suunnittelultaan vastuullinen ja eettinen

Lightspeed-hälytys toisia vastaan

GoGuardian-majakka Securly-tilintarkastaja 24 Parvi Sileä seinä Lightspeed-hälytys
Google-haut Ei iOS: ää
Selaimen toiminnan seuranta Vain kromi Vain kromi ContentKeeperin ja Linewizen avulla
Microsoft Teams (sovellus / selain) Vain selain Vain selain Vain selain
Microsoft 365 (sovellus / selain) Vain selain Vain selain Vain selain
Google Drive (sovellus / selain) Vain selain
Ihmiskatsaus
Integroidut ratkaisut -alusta

Lightspeed-hälytys kilpailuun nähden

GoGuardian-majakka 24/7 Securly-tilintarkastaja 24 Parvi Sileä seinä Lightspeed-hälytys
Google-haut Ei iOS: ää
Selaimen toiminnan seuranta Vain kromi Vain kromi
Microsoft Teams (sovellus / selain) Vain selain Vain selain Vain selain
Microsoft 365 (sovellus / selain) Vain selain Vain selain Vain selain
Google Drive (sovellus / selain) Vain selain
Ihmiskatsaus
Integroidut ratkaisut -alusta

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Käytän tällä hetkellä turvatarkistusta. Onko minun päivitettävä Chrome-laajennukseni, jotta voin käyttää hälytystä?

  Rjokainen tilivastaavallesi ja pyydä käyttölupa Lightspeed-hälytys. Kun sinulla on Alert-lisenssi, Varoitus näkyy kohdassa "Raportit suodattimessa (välitys)" Turvatarkistuksen sijaan. Tämän jälkeen voit asentaa Chromelle upouuden Lightspeed Alert -laajennuksen, joka tuo päivitetyn tekoälylogiikan sieppaamaan valmiit sanat laitteeseen tarkemmin, mikä vähentää liikennettä laitteista ja meluisia tapahtumia. Lisäksi sinulla on pääsy Alert Agent 2.0 for Windowsiin; iOS-hakutermit; Google-dokumenttien, taulukoiden, diojen ja pilviintegraatio. 

 • Huomaavatko turvallisuusasiantuntijat tapaukset, jotka Alert huomaa?

  Ei, turvallisuusasiantuntijoiden tarkastusjonossa on sama hälytysteko. Turvallisuusasiantuntijamme tarkastelevat kuitenkin jokaista tapahtumaa pikemminkin kuin tapausta.

 • Kuinka nopeasti turvallisuusasiantuntijat näkevät ja tarkistavat hälytykset?

  Hälytykset luodaan ja lähetetään muutamassa sekunnissa tapahtumasta ilmoittaakseen kaikille sidosryhmille, mutta turvallisuusasiantuntijamme, jotka tarkastelevat tapauksia 24 tuntia vuorokaudessa, tarkistavat ja ilmoittavat sisällä 20 minuuttia tapahtumasta toimintaan osana palvelutasosopimustamme (SLA). 

Lightspeed Alert -logo

Kokonaisvaltainen lähestymistapa opiskelijoiden turvallisuuteen ja varoituksia itsensä vahingoittamisesta, kiusaamisesta ja kouluväkivallasta.

Kattava suojaus

Saat tärkeitä hälytyksiä Internetistä – sosiaalinen media, verkkodokumentit ja -kuvat, sähköposti, YouTube, sovellukset, selaimet, hakukoneet ja paljon muuta – riippumatta siitä, missä laitteita käytetään.

Mukauttaminen

Aseta ilmoituksia ja ilmoituksia koulun, luokan tai käyttäjän perusteella.

Talon sisällä
ihmisen arvostelu

Lightspeed Alert sisältää oman tiimin koulutettuja arvioijia 24/7/365, kun taas kilpailijat ulkoistavat tarkastelutiiminsä urakoitsijoille ilman lisäkoulutusta.

Joustava politiikan hallinta

Paikanna ja hallitse ryhmäkäytäntöjä nopeasti nopealla hakutoiminnolla, kehittyneellä navigointipolulla ja Lightspeed SmartPolicy™ -tekniikan avulla.

Integrointi Microsoftin kanssa

Yhteistyössä Microsoft Education, Lightspeed Alert voidaan integroida saumattomasti Microsoft -pakettiin, mukaan lukien Microsoft® Joukkueet.

Nopea listan synkronointi

Synkronoi samanaikaisesti mikä tahansa opiskelijatietojärjestelmien (SIS) ja hakemistopalvelujen yhdistelmä yhteen keskitettyyn paikkaan Lightspeed SmartSync™ -tekniikalla.

Ominaisuudet, joilla on väliä

Lightspeed Systems® on sitoutunut liittolainen kouluille ympäri maailmaa.

"

Lightspeed Systems:n avulla olen saanut opettajani käyttämään Chromebookeja luokkahuoneessa ja tuntemaan olonsa mukavammaksi sen suhteen, mitä oppilaat voivat käyttää luokassa.

Corey Howard

Greenbrier Countyn koulupiiri,
Teknologiajärjestelmien asiantuntija

ISTE Best of Show -palkinto 2022
Tekninen ja oppiminen -merkki etäopiskelupalkinnon voittajalle

Voittaja Tech & Learning's Awards of Excellence -palkinnoissa

Lightspeed Alert™ oli yksi kolmesta voittaneesta Lightspeed-tuotteesta Best of Show 2022 International Society for Technology (ISTE) -tapahtumassa edtech-konferenssi. Tech and Learning tunnusti äskettäin Lightspeed-hälytyksen ja Lightspeed-suodattimen huippuluokan palkinnolla Vuoden 2021 perus- ja toisen asteen koulutus luokkiin.

Sitoutunut opiskelijoiden turvallisuuteen

Lightspeed Systems® on ylpeä kumppani

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen