LS Analytics_CatchOn_Rev (1) (1)

Palkittu tietoanalyysi
Suunniteltu K-12:lle

90 sekunnin video

Toista video Lightspeed Analytics -videon yleiskuvasta

Varmistaakseen, että piirisi edtech-ohjelmisto tarjoaa suurimman mahdollisen arvon yhteisöllesi, Lightspeed Analytics kokoaa yhteen opetussuunnitelman, tekniikan ja hallinnon johtajat datalähtöistä yhteistyötä varten. Lightspeed Analytics antaa opettajille mahdollisuuksia tarjoamalla läpinäkyvyyttä ohjelmistojen käyttöön, opiskelijoiden sitoutumiseen ja tietosuojan noudattaminen, ja kaikki samalla tunnistaa kustannusten alentamismahdollisuuksia ja auttaa maksimoimaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Aikatauluta esittely
Lightspeed Analytics- CatchOn Edition™

Täydellinen näkyvyys opiskelijoiden verkko-oppimiseen 

dataanalytiikkaohjelmiston kojelaudan kuvakaappaus

Toimivia, reaaliaikaisia näkemyksiä ja datalähtöistä yhteistyötä

Seuraa kaikkia sovelluksia, joita piirisi käyttää ja milloin. Lightspeed Analytics on rakennettu antamaan piireille vankkaa tietoa kaikkien käyttöönotettujen työkalujen käytöstä ja tehokkuudesta, mikä antaa opetussuunnitelma- ja IT-johtajille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tietopohjaisia strategioita piirille.

Muokattavat raportit ja tietojoukot

Lightspeed Analytics on kouluille tarkoitettu data-analytiikkaohjelmisto, joka tunnistaa helposti kaikki käytössä olevat työkalut ja seuraa samalla oppilaiden sitoutumismalleja. Johtajat voivat analysoida käyttöönottoa, paikantaa tehokkaamman käytön tarpeet ja poistaa redundanssin edtechissä. Rakeiden tietojen ja visualisointien avulla päättäjät voivat joustaa rakentaa yksilöllisiä tarpeitaan vastaavia mukautettuja kojetauluja ja raportteja.

kuvakaappaus muokattavissa olevista raporteista koulujen data-analytiikkatyökalussa
kuvakaappaus lisenssien seurannasta koulujen data-analytiikkatyökalussa

Optimoi teknologiabudjettisi lisäämällä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

Koska suurin osa toimteknisten ohjelmistojen lisenssit jäävät käyttämättätoim, on välttämätöntä, että koulut näkevät, mitä sovelluksia yhteisö todella käyttää määrittääkseen kunkin sovelluksen todellisen käyttäjän hinnan. Lightspetoim Analyysi on kouluille kriittinen kustannussäästötekniikka, koska se auttaa eliminoimaan hukkaatoim lisenssit koulujen budjeteista. Lisäksi tämä oppimisanalytiikkaohjelmisto antaa teknisille ryhmille mahdollisuuden arvioida sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, seurata lisenssejä, vertailla vastaavien sovellusten käyttöä ja tunnistaatoimtarpeettomia ja tarpeettomia sovelluksia.  

Seuraa tietosuojan noudattamista

Lightspeed Analytics auttaa suojaamaan oppilaidesi tärkeitä henkilökohtaisia tunnistetietoja seuraamalla kunkin sovelluksen tietosuojakäytäntöä ja varoittamalla piiriä aina, kun käytäntö muutoksia. Lisäksi tarjotakseen kolmannen osapuolen tunnusmerkkejä Lightspeed on tehnyt yhteistyötä alan johtajien kanssa, jotka suorittavat laajoja tietoturvatarkastuksia auttaakseen sinua löytämään sovellukset, jotka uhkaavat opiskelijoiden tietosuojaa. 

kuvakaappaus opiskelijoiden tietosuojan hallintapaneelista lightspeed-analytiikan avulla
kuvakaappaus Chromebookien perus-opintojen analytiikan hallintapaneelista

Avoimuus opiskelijaksi
Chromebookin käyttö

Lightspeed Analytics antaa piireille näkyvyyden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä kaikilla laitteilla, mukaan lukien Chrome-laitteet. Valvomalla tehokkaasti opiskelijoiden Chromebookeja Lightspeed Analytics antaa IT-tiimille mahdollisuuden nähdä piirin laajuinen edtech-käyttö, jotta ne voivat arvioida tilausten hallinnan ohjelmistojen uusimista ja tunnistaa ongelmalliset sovellukset oppilaiden tietosuojaa varten. politiikkaa ja varmistaa edtech-varat käytetään viisaasti.

Jaa kriittiset talousraportit kaikkien sidosryhmien kanssa

Seuraa ja toimita tarkkoja liittovaltion menoraportteja kriittisen osaston 1 ja ESSER-rahoituksen osalta. Läpinäkyvien ja virtaviivaisten tietoprosessien ansiosta voit tarjota parannettua opiskelija- ja luokkatason dataa rehtoreille ja muille sidosryhmille jotta helpottaa budjettiyhteistyötä osastojen välillä. 

kuvakaappaus ESSER-rahoituslähteistä Lightspeed Analyticsissa

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Voiko Lightspeed Analytics auttaa löytämään hyväksymättömiä sovelluksia verkostostamme?

  Joo! Tämä on yleinen koulujen ja piirien pyyntö ympäri maailmaa löytää toimivia tietoja sovelluksista, joita opiskelijat tai opettajat saattavat käyttää verkossa ja joita ei ole hyväksytty.

   

 • Toimiiko Lightspeed Analytics iPadissa?

  Joo! Sovelluskulut iPadissa voivat yleensä olla kalliimpia kuin useimmat laitteet, ja Lightspeed Analytics voi antaa sinulle näkyvyyden siitä, mitä sovelluksia käytetään vähiten, joten voit helposti määrittää kustannuksia pienentävät mahdollisuudet.

   

 • Voiko Lightspeed Analytics kertoa minulle, mitä sovelluksia oppilaat käyttävät eniten sekä koulussa että kotona?

  Agentti pystyy antamaan yksityiskohtaista tietoa opiskelijan verkkotoiminnasta missä tahansa, onko se koulun kampuksella vai muualla.

Lightspeed Analytics -logo

Boost toimtekniikan käyttöönottoa, vaatimustenmukaisuutta ja tehokkuutta säästäen samalla rahaa ja lisäämällä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

Yksityiskohtainen raportointi

Tarkkaile kunkin yksittäisen sovelluksen, ohjelmiston tai verkkoresurssin yksityiskohtia ja näytä, mitkä oppilaat, luokat, ryhmät tai koulut käyttävät sitä


Lisenssin käyttöraportit

Räätälöity raportointi ohjelmistojen, sovellusten ja verkkoresurssien käytetyistä ja käyttämättömistä lisensseistä

Kustannukset ja sijoitetun pääoman tuottoprosentit

Kaikkien laitteistojen, sovellusten ja maksettujen resurssien kustannusten ja ROI:n analyysi
Käyttöseuranta

Sovellusten, ohjelmistojen ja verkkoresurssien käyttöönotto- ja sitoutumisanalyysi

Kattava kojelauta

Esittää yhdessä näkymässä kaikki yhteisösi käyttöä koskevat tiedot riippumatta siitä, missä oppilaat käyttävät laitteitaan


Tietosuoja- ja tietoturva-analyysi

Analyysi sovellusten, ohjelmistojen ja resurssien noudattamisesta tietosuoja- ja suojauskäytäntöjen kanssa

Nopea listan synkronointi

Synkronoi samanaikaisesti mikä tahansa opiskelijatietojärjestelmien (SIS) ja hakemistopalveluiden yhdistelmä yhteen keskitettyyn paikkaan Lightspeed SmartSync™ -tekniikalla

Joustava politiikan hallinta

Paikanna ja hallitse ryhmäkäytäntöjä nopeasti pikahakutoiminnon, kehittyneen navigointipolun ja Lightspeed SmartPolicy™ -tekniikan avulla tapahtuvan ryhmien suodatuksen avulla.

Lightspeed Systems® on sitoutunut liittolainen kouluille ympäri maailmaa

"

Lightspeed Systems:n avulla olen saanut opettajani käyttämään Chromebookeja luokkahuoneessa ja tuntemaan olonsa mukavammaksi sen suhteen, mitä oppilaat voivat käyttää luokassa.

Corey Howard

Greenbrier Countyn koulupiiri,
Teknologiajärjestelmien asiantuntija

Tech & Learningin vuoden 2020 parhaan voittajan merkki

Lightspeed Analytics: Tech & Learningin Vuoden 2020 parhaat -palkinnot

Lightspeed Analytics tunnistettiin voittaja Best of 2020 -palkinnoissa Tech & Learningin arvosta, ainutlaatuisuudesta markkinoilla ja kyvystä ratkaista erityisiä haasteita kouluttajille ja kouluvastaaville.

Ensisijaisissa (K-6) ja toissijaisissa (6-12) luokissa Lightspeed Analytics ja  Lightspeed Alert ™ valittiin Tech & Learningin vuoden 2021 voittajiksi Parhaat etä- ja sekoitetut oppimistyökalut.

Sitoutunut opiskelijoiden turvallisuuteen

Lightspeed Systems® on ylpeä kumppani

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen