Tekniset keskustelut

Kun teknologiatiimit siirtyvät etäopetukseen, tarkistamme asiakkaiden kanssa, kuinka he navigoivat uudessa maisemassa Lightspeed Systems®-tekniikan avulla.

Sinulla ei voi koskaan olla liikaa tietoja. Tietojen hienosäätö käyttökelpoiseksi on ratkaisevan tärkeää. Keskustelemme DeKalbin piirikunnan koulupiirin verkko- ja tietoturvajohtajan Wade Barnesin kanssa siitä, kuinka he käyttävät Lightspeed Systems®: n tietoja ja raportteja piirin resurssien säästämiseen.

Jotkut koulupiirit, joille puhuimme, olivat valmiimpia kuin toiset etäopiskeluun. Keskustelimme Staup Thomaschefskyn kanssa Waupacan koulupiiristä, joka siirtyi enemmän tai vähemmän saumattomasti etäopetukseen - kuulkaa häneltä yhdestä Lightspeed-työkalusta, jonka hän halusi saavansa.

Valmistautuminen tuntemattomaan syksyllä on se, mitä monet koulun IT-ryhmät työskentelevät kesän aikana. Keskustelemme Bob Hilinksin kanssa Upper Darbyn koulupiiristä Pennsylvaniassa oppiakseen, kuinka he ovat valmiita syksyyn Lightspeed Systems: n ansiosta.

Kuule Robertilta, kuinka Lightspeed Alert ™ on kriittinen piirre opiskelijoiden suojaamisessa etäopiskelun aikana.

”Meillä oli valtava etu, koska meillä oli jo [Lightspeed Filter ™]. Lapset tunsivat viestit, mutta yllättyivät siitä, että se toimi kotona. "

Kuule Joelta, kuinka heidän piirinsä otti käyttöön laitteita ja etäsuodatuksen ja kuinka he suunnittelevat jatko-oppimista vuonna 2021.

"Olen nähnyt jonkin verran nousua [Lightspeed -hälytyksessä] lasten ollessa useammin kotona. On mukava varoittaa tarvittavia ihmisiä auttamaan siinä. "

Katso tämä tekninen keskustelu Opelika City Schoolin Stacy Roysterin kanssa saadaksesi tietää, kuinka he yksinkertaistavat etäopiskeluohjelmiaan ja valmistautuvat syksyyn.

"Olemme erittäin kiitollisia siitä, että olemme teknologia-rikas alue, joka käyttää resursseja, joten lasten puolella ei ollut hissiä, jotta heidät totuttaisiin mihinkään."

Mitä koulujen tulevaisuus on syksyllä? Ja miten koulun IT-ryhmät valmistautuvat? Keskustelemme tekniikkajärjestelmien asiantuntijan Corey Howardin kanssa Greenbrierin piirikunnan koulupiireistä kuulemaan kuinka jotkin Lightspeed-suodattimen ominaisuudet ovat korvaamattomia osana etäopetusta 

Tässä lyhyessä videossa keskustelemme Osseon julkisen koulupiirin teknologiajohtaja Anthony Padrnosin kanssa.

"[Lightspeed Analytics ™] on ollut tärkeä työkalu kun navigoimme etäopetuksessa varmistaaksemme tekniikkaa tarjoamamme on turvallista. " 

 

Lähetimme sisään Christina Gremillionin kanssa Caddon seurakunnan julkisista kouluista, joka on kiitollinen työkaluista ja ratkaisuista, jotka Lightspeed Systems tarjoaa hänen työnsä helpottamiseksi.

Kuule asiantuntijoilta Lightspeed Systems: ltä

Katso video
Katso video
Katso video
kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen