Lightspeed Systems COPPA -ilmoitus

Huomautus: Opiskelijoiden henkilökohtaisten tietojen kerääminen, käyttö ja paljastaminen

Lightspeed Systems noudattaa lasten online-tietosuojalakia, joka tunnetaan myös nimellä COPPA.

Tässä ilmoituksessa kuvataan käytäntöjä, jotka koskevat alle 13-vuotiaiden lasten henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. Näiden tietojen rajoitettu käyttö on kuvattu tässä ja yksityiskohtaisesti Lightspeed Systems -järjestelmässä. Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot se kuvaa sitoutumistamme jokaiseen kouluun ja koulupiiriin ("koulu"), joiden kanssa olemme kumppaneita. Annamme tämän ilmoituksen sinulle virkailijana, jolla on valtuudet toimia koulusi puolesta.

Rekisteröitymällä tilille, hyväksymällä käyttöehdot ja muut sitovat sopimukset tai suorittamalla maksun Lightspeed Systems: lle, koulusi suostuu näiden tietojen keräämiseen, jotta voimme toimittaa Lightspeed Systems-palvelun. COPPA antaa oppilaitoksille mahdollisuuden toimia vanhempien edustajana tietyissä koulutustilanteissa. Tätä hahmotellaan liittovaltion kauppakomission asiakirjassa nimeltäCOPPA: n noudattaminen: Usein kysytyt kysymykset”(osiossa N ”COPPA ja koulut”).

1. Keräämämme opiskelijoiden henkilökohtaiset tiedot

Lightspeed Systems voi kerätä koulujen ja vanhempien / huoltajien toimittamia opiskelijoiden henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien:

 • Tiedot, jotka tunnistavat opiskelijan tilin ja yhteystiedot, kuten yksilöllinen SIS-käyttäjätunnus, käyttäjänimi, etu- ja sukunimi tai sähköpostiosoite. ja
 • Tiedot, jotka tunnistavat opiskelijan koulun ja piirin, palkkaluokan, luokkahuoneen, ryhmän ja vanhemmat / huoltajat.

Lightspeed Systems voi myös kerätä opiskelijoiden henkilökohtaisia tietoja, kun opiskelija käyttää koulun hallinnoimia tilejä ja laitteita, mukaan lukien:

 • Tiedot, jotka liittyvät opiskelijan koulun hallinnoimaan tiliin, joka voi sisältää (riippuen koulun tällä hetkellä valituista Lightspeed-järjestelmäpalveluista) tunnisteet ja muut tarvittavat tiedot, jotta opiskelija voidaan liittää tiettyyn laitteeseen, tiliin, asetuksiin, luokkahuoneeseen, ryhmään ja / tai vanhemmat / huoltajat;
 • Opiskelijan toimintaan liittyvät tiedot, jotka voivat sisältää (riippuen koulun tällä hetkellä valitsemista Lightspeed-järjestelmäpalveluista) keskustelut, videoneuvottelutallennukset (mukaan lukien osallistuvien opiskelijoiden videot ja videoneuvotteluun sisältyvät chatit), IP-osoitteen, selaushistorian, hakuhistorian , sovellusten käyttö ja online-sisältö;
 • Tiedot, jotka tunnistavat laitteiden maantieteellisen sijainnin; ja
 • Tiedot, jotka helpottavat Lightspeed-järjestelmäpalvelujen integrointia muihin koulun ohjelmistoihin (jos koulu tarjoaa tällaisia integraatioita), kuten yksilölliset tunnisteet (esim. Google-luokan tunniste opiskelijan yhdistämiseksi luokkahuoneeseen) ja muut integraatiotiedot.

Huomaa, että kerätyt tiedot voivat muuttua, jos koulusi alkaa käyttää uusia ominaisuuksia ja Lightspeed-järjestelmäpalveluja.

2. Keräämiemme opiskelijatietojen käyttö

Voimme käyttää opiskelijan henkilökohtaisia tietoja

 • Tarjota, analysoida ja parantaa koulun pyytämiä palveluja ja laillisiin koulutustarkoituksiin voimassa olevan sopimuksen mukaisesti ja kuten meidän Tietosuojakäytäntö, johon voi sisältyä pääsyn rajoittaminen tietyille verkkosivustoille ja koulujen varoittaminen opiskelijoiden katsomasta online-sisällöstä
 • Käyttää, ylläpitää ja tarjota Lightspeed-järjestelmäpalveluiden ominaisuuksia ja toimintoja, mukaan lukien asiakaspalvelu, tuki ja laskutus;
 • Kommunikoi koulujen ja vanhempien / huoltajien kanssa, lähetä ilmoituksia ja vastaa kyselyihin; ja
 • Vaihda tietoja ja tarjoa niihin liittyviä palveluja, kuten käyttäjäryhmäjäsenyys ja tapahtumarekisteröinti.

Voimme käyttää, siirtää ja paljastaa ei-henkilökohtaisia tietoja (tietoja, jotka eivät yksinään salli suoraa yhteyttä opiskelijoiden henkilöllisyyteen) mihinkään lailliseen tarkoitukseen. Voimme esimerkiksi koota ja käyttää Lightspeed Systems-palvelujen käyttöä koskevia tietoja auttaaksemme meitä ymmärtämään, mitkä palvelujemme osat kiinnostavat eniten koulua. Koostettuja tietoja pidetään ei-henkilökohtaisina tietoina.

Lightspeed Systems ei myy opiskelijoiden henkilökohtaisia tietoja eikä pyri hyötymään suoraan tällaisista tiedoista. Emme käytä henkilökohtaisia tunnistetietoja opiskelijoille kohdistamaan mainoksia tai markkinointia opiskelijoille tai kenellekään muulle, keräämään profiilia opiskelijasta muuhun kuin koulutustarkoitukseen tai mihin tahansa tarkoitukseen, joka on kielletty perheen koulutus- ja yksityisyydensuojalaissa ) tai sovellettavan valtion lain mukaan.

3. Kenelle luovutamme opiskelijatietoja

Lightspeed Systems voi jakaa opiskelijoiden henkilökohtaisia tietoja seuraavien kanssa:

 • Yritykset tai kolmannet osapuolet Lightspeed Systems on sidoksissa koulun käynnistämän tai pyytämän liiketoimen tai palvelun helpottamiseksi;
 • Agentit ja palveluntarjoajat, jotka toimivat puolestamme tukemaan palveluitamme, kuten teknologiapalveluja (esim. Web-hosting- ja analyysipalvelut);
 • Toiset, kuten vanhemmat, opettajat, ylläpitäjät tai muu koulun henkilökunta koulun johdolla tai koulun aloittaman tai pyytämän palvelun helpottamiseksi (riippuen koulun tällä hetkellä valituista Lightspeed-järjestelmäpalveluista);
 • Vanhemman, huoltajan tai kelpoisuuden omaavan opiskelijan suostumus (tai hänen ohjauksessaan);
 • Kolmas osapuoli, joka liittyy liiketoiminnan siirtoon liittyviin neuvotteluihin tai neuvottelujen aikana, jolloin vastaanottajalle asetetaan samat sitoumukset; ja
 • Kolmannet osapuolet, kuten lainvalvontaviranomaiset, ensiavun antajat, osavaltioiden tai liittovaltion raportointitoimistot, kuten kadonneiden ja hyväksikäytettyjen lasten kansallinen keskus, tai muut virkamiehet ("valtion virkamiehet"), kun laki sitä vaatii tai kun sisäiset viranomaiset valtuuttavat niin tekemään eskalointipolitiikka, jota voidaan muuttaa oman harkintamme mukaan tai kun uskomme vilpittömässä mielessä, että on välttämätöntä noudattaa mitä tahansa laki-, lainvalvonta- tai sääntelyprosessia, kuten vastausta käskyyn, haasteeseen, tuomioistuimen määräykseen, tai muita sovellettavia lakeja ja määräyksiä; ryhtyä toimiin terveys- tai turvallisuushätätilanteessa; panna täytäntöön tai soveltamaan sopimuksiamme, mukaan lukien sopimuksemme Käyttöehdot; tai suojata Lightspeed Systems: tä, käyttäjiämme, asiakkaitamme tai muita.

4. Suostumus

Kuten kohdassa Lightspeed Systems todetaan ” Käyttöehdot, Lightspeed perustuu COPPA: n sallimaan koulun suostumukseen, joka toimii COPPA: n sallimana koulun opiskelijoiden vanhemman tai laillisen huoltajan edustajana Lightspeed Systems-palvelujen käytöstä alle 13-vuotiaiden opiskelijoiden kanssa. Rekisteröitymällä tilille, hyväksymällä käyttöehdot ja muut sitovat sopimukset tai suorittamalla maksun Lightspeed Systems: lle koulu edusti ja vakuutti saaneensa kaikki sovellettavan lain edellyttämät suostumukset. Koulun on säilytettävä kaikki suostumuksensa ja toimitettava ne meille, jos pyydämme niitä.

5. Opiskelijatietojen saatavuus, korjaaminen ja poistaminen sekä yhteydenotto

Lightspeed Systems tukee koulujen kykyä käyttää, korjata ja poistaa opiskelijoiden henkilökohtaisia tietoja. Monissa tapauksissa koulu voi täyttää pyynnön itse palveluiden avulla. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tästä ilmoituksesta tai jos koulu haluaa käyttää, korjata tai poistaa opiskelijatietoja koulun puolesta tai vanhempien / huoltajien pyynnöstä COPPA: n (tai FERPA: n mukaisesti) tai muita sovellettavia lakeja), ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. Voit myös ottaa meihin yhteyttä postitse tai puhelimitse.

Lightspeed Systems
Huomio: Tietosuojaosasto
12013 Fitzhugh Rd.
Austin, TX 78736, USA
Puhelin: 1-737-205-2500

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen