LS Filter_Horizontal_Rev_RGB

Pioneer-løsningen i
Nettfiltrering for grunnskole og videregående skole

Oversiktsvideo

Spill av video om Lightspeed Filtrer videooversiktsgrafikk

Vår patenterte nettfiltreringsteknologi ble forestilt og designet eksklusivt for K-12. Lightspeed filter kombinerer tiår med nettfiltreringserfaring og AI-læring med et støtteteam som er opplært til spesialisere seg i behovene til skolen, distriktet eller det hybride læringsmiljøet ditt.  

Planlegg en demo av
Lightspeed Filter ™

Beskytt studenter mot skadelig online innhold

Det beste webfilteret for skoler

Lightspeed Filter (tidligere Relay) drives av den mest omfattende databasen med K-12-nettinnhold i bransjen fra 20 år med nettindeksering. Patenterte Lightspeed-agenter utnytter avansert AI for automatisk å blokkere millioner av upassende og skadelige nettsteder, bilder og videoer-uten overblokkering. Lightspeed Filter kan skille typer nettsteder som voksenspilling versus pedagogisk spilling med våre Esports-kategorier.

Beskytt studenter med CIPA-kompatibel innholdsfiltrering

Lightspeed Filter er bygget for direkte overholdelse av Children's Internet Protect Act , og er den eneste programvaren for innholdsfiltrering på markedet som bruker alle fire nøkkelkomponentene for nøyaktig, konsistent beskyttelse: en omfattende database for effektiv filtrering, alltid på. webcrawling, avansert maskinlæring og interne dataforskere. 

Lightspeed Filter og Safe YouTube dashboard skjermbilder

Lær og bla gjennom YouTube trygt

Wmed vår proprietære SmartPlay™-teknologi, Lightspeed filter gjør YouTube til et trygt og pålitelig instruksjonsverktøy. Ut av esken blokkerer SmartPlays patenterte agenter og modne database effektivt millioner av upassende videoer, miniatyrbilder og anbefalt av YouTube-innhold. Tilpassbare policykontroller gjør det mulig for administratorer å angi parametere og selektivt tillate og tillate innhold – inkludert videoer og kommentarer, etter klassetrinn, gruppe, klasse og nettstedstyper – uten å være for restriktiv. 

Avanserte kontroller for akkurat rett tilgang

Studenter og ansatte er som gulllokker– de trenger tilgang til nettinnhold for å være det bare Ikke sant. Tilpass studenttilgang til innhold raskt ved å synkronisere flere katalogkilder samtidig på minutter med SmartSync teknologi. For ansatte, angi kontrollpolicyer for rapporter og studentdata basert på enkeltpersoner eller grupper, fra lærere til IT-administratorer til distriktstjenestemenn. Gi teamet ditt innsyn i studentaktivitet på nett for å sikre sikre, konsistente og passende læringsopplevelser for alle elever på tvers av enheter.

Lightspeed Filtrer skjermbilder for nettbasert nettaktivitet på nettet

Gi foreldre innsikt i studentaktivitet

Enten foreldre hjelper studenter med fjernundervisning, fungerer som teknisk støtte for barna eller sørger for at enheter brukes riktig, er deres engasjement viktigere enn noensinne. De Lightspeed foreldreportal ™ forbedrer vergekommunikasjon ved å tillate synlighet inn i barnets internettaktivitet hjemme for å holde dem trygge, fokuserte og observere sunne skjermtidstillegg. Sørg for sunn skjermtid med comfattende sanntidsrapportering som dukker opp skadelig internett browsing. 

ofte stilte spørsmål

 • Er Lightspeed filter kompatibelt på alle operativsystemer (OS)?

  Lightspeed Filter bruker proprietære SmartAgents som er kompatible på Chrome, Windows, Mac (kompatibel med den siste Mac OS-oppdateringen: Big Sur) og iOS-operativsystemer.

 • Kan jeg bruke Lightspeed-filter for å blokkere og tillate YouTube-videoer?

  Lightspeed SmartPlay bruker avansert maskinlærings-AI – med en database som vokser daglig – for avanserte filtreringsfunksjoner på YouTube. Uansett hvor elevene befinner seg, tillater og blokkerer SmartPlay innebygd videoinnhold rundt på internett for å sikre at kun passende innhold vises. SmartPlay er tilgjengelig for Lightspeed Filter-brukere, og tilbyr detaljerte rapporterings- og kontrollalternativer for lærere.

 • Kan foreldre få tilgang til elevenes online-aktivitetsrapporter med Lightspeed-filter?

  Lightspeed Foreldreportal inkluderer e-postmeldinger om ukentlig foreldrerapport for å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og studentenes hjem. Lightspeed Filter-kunder kan invitere foreldre til å se barnets internettaktivitet direkte til innboksen. Lightspeed foreldreportal gir studentenes familie mulighet til å involvere seg i utdannelsen uten ekstra arbeid for IT-team.

 

Skybasert nettfiltreringsbeskyttelse, forenklet SSL-dekryptering, og lett implementering uten maskinvare.

Omfattende filter

Den mest nøyaktige analysen og rapporteringen om nettaktivitet, maskinskrevet innhold og multimedia på hele nettet, inkludert YouTube, Google-søk, nettdokumenter og sosiale medieplattformer.

Adaptiv AI-database

Den mest modne og komplette K-12-databasen i bransjen som utnytter menneskelig gjennomgang av dataforskere og maskinlæring for å blokkere upassende, nye og ukjente nettsteder og gi tilgang til verdifulle, pedagogiske materialer.

Enkel SSL-dekryptering

Gi SSL-dekryptering med flere OS uten behov for å konfigurere proxyer, PAC-er eller tillitsertifikater. Lightspeed-agenter setter kraften til et filter inne i hver enhet.

Rask synkronisering av vaktliste

Synkroniser samtidig enhver kombinasjon av studentinformasjonssystemer (SIS) og katalogtjenester til ett sentralisert sted med Lightspeed SmartSync™-teknologi.

Kornete YouTube-kontroller

Ta kontroll over YouTube med SmartPlay. Tillat pedagogiske videoer og blokker upassende innhold, miniatyrbilder og tidsbruk med bare ett klikk.

På og utenfor campus

Fleksible retningslinjer lar deg sikre sikkerhet, CIPA-overholdelse og håndheving av retningslinjer på nettverksbaserte og mobile enheter – hvor som helst.

Dynamiske rapporter

Få data på høyt nivå om enhetsbruk eller detaljerte rapporter om individuelle elever. Lightspeed tilbyr de kraftigste, mest handlingsrettede og delbare rapportene på markedet.

Fleksibel policystyring

Finn og administrer gruppepolicyer raskt med rask søkefunksjonalitet, sofistikert brødsmule-navigasjon og granulær gruppefiltrering med Lightspeed SmartPolicy™-teknologi.

Lightspeed Systems® er en engasjert alliert med skoler rundt om i verden.

Med Lightspeed Systems har jeg vært i stand til å få lærerne mine investert i å bruke Chromebook i klasserommet og føle meg mer komfortabel med det elevene har tilgang til i klassen.

Corey Howard

Greenbrier County skoledistrikt,
Teknologisystemspesialist

Forpliktet til studentsikkerhet

Lightspeed Systems® er en stolt partner

skjermbilder på stasjonære og mobile enheter for programvare for fjernundervisning

Her er en demo, på oss

Gjør du fortsatt research?
La oss hjelpe! Planlegg en gratis demo med en av våre produkteksperter for å få svar på alle spørsmålene dine raskt.

mann, sittende ved skrivebord, på, laptop, seing på, Lightspeed, filter, dashboard

Velkommen tilbake!

Leter du etter prisinformasjon for våre løsninger?
Gi oss beskjed om distriktets krav, så lager vi gjerne et tilpasset tilbud.

Forestill det inspirerte og interaktive klasserommet for fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ gir lærere sanntidssynlighet og kontroll over elevenes digitale arbeidsområder og nettaktivitet.

 • Sørg for at alle elever samhandler med bare den riktige nettbaserte læreplanen – akkurat når de skal bruke den.
 • Send ut kontrollerte pensumlenker til alle studenter samtidig.
 • Blokker upassende eller distraherende nettsteder og apper.

Sørg for skalerbar og effektiv administrasjon av læringsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer trygg og sikker administrasjon av studentenes læringsressurser med sanntidssynlighet og rapportering som er avgjørende for effektiv fjernundervisning.

 • En sentralisert, skybasert løsning for uendelig skalerbar enhet, applikasjon og policykontroll
 • Self-Service App Library, hvor lærere og studenter
  kan få tilgang til og installere godkjente læreplaner og læringsverktøy
 • Fjerndistribuer, endre og tilbakekall hundrevis av retningslinjer og utdanningsapplikasjoner, samtidig som du reduserer typisk nedetid og kostnader

Forebygg selvmord, nettmobbing og skolevold. Lightspeed Alert™ støtter distriktsadministratorer og utvalgt personell med avansert AI for å oppdage og rapportere potensielle trusler før det er for sent.

 • Menneskelig gjennomgang
 • Sanntidsvarsler som flagger tegn på en potensiell trussel
 • Intervener raskt før en hendelse inntreffer.
 • Aktivitetslogger gir innsyn i nettaktivitet før og etter en flagget hendelse

Beskytt studenter mot skadelig innhold på nettet. Lightspeed Filter™ er den beste løsningen i klassen som fungerer som en solid barriere mot upassende eller ulovlig nettinnhold for å sikre elevenes nettsikkerhet 24/7.

 • Drevet av den mest omfattende databasen i bransjen bygget gjennom 20 år med nettindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for samsvar med CIPA
 • Blokker millioner av upassende, skadelige og ukjente nettsteder, bilder og videoer, inkludert YouTube
 • Hold foreldre informert med Lightspeed Parent Portal™

Få fullstendig innsikt i elevenes læring på nett. Lightspeed Analytics™ gir distriktene robuste data om effektiviteten til alle verktøy de implementerer, slik at de kan ta en strategisk tilnærming til teknologistabelen og effektivisere rapporteringen.

 • Spor opplæringsteknologiadopsjon og brukstrender, eliminer redundans og øk avkastningen
 • Overvåk app- og innholdsforbruk for å lette tidlig bruk og effektiv bruk
 • Vurder risiko med innsyn i studentdatavern og overholdelse av sikkerhet