Tekniske samtaler

Når teknologiteamene vender seg til fjernundervisning, sjekker vi inn hos kundene for å se hvordan de navigerer i dette nye landskapet med Lightspeed Systems®.

Du kan aldri ha for mye data. Det er avgjørende å finjustere dataene for å gjøre dem brukbare. Vi snakker med administrerende direktør for nettverk og sikkerhet fra DeKalb County School District, Wade Barnes, om hvordan de bruker data og rapporter fra Lightspeed Systems® for å spare distriktsressursene.

Noen skolekretser vi snakket med var mer forberedt på fjernundervisning enn andre. Vi snakket med Steve Thomaschefsky fra Waupaca School District, som gikk mer eller mindre sømløst inn i fjernundervisning - hør fra ham om det ene Lightspeed-verktøyet han ønsket at han hadde.

Å forberede seg på det ukjente i høst er det mange skole-IT-team vil jobbe med i løpet av sommeren. Vi snakker med Bob Hilinksi fra Upper Darby School District i Pennsylvania for å lære hvordan de vil være klare for høsten takket være Lightspeed Systems.

Hør fra Robert om hvordan Lightspeed Alert ™ er en viktig funksjon for å beskytte studenter under fjernundervisning.

“Vi hadde en stor fordel fordi vi allerede hadde [Lightspeed Filter ™]. Barn var kjent med meldingene, men overrasket over at det fungerte hjemme. ”

Hør fra Joe om hvordan distriktet deres rullet ut enheter og fjernfiltrering og hvordan de planlegger å fortsette fjernundervisning i 2021.

“Jeg har sett en liten stigning i [Lightspeed Alert] med barn som er oftere hjemme. Det er hyggelig å varsle de nødvendige menneskene for å hjelpe til med det. ”

Se denne Tech Talk med Stacy Royster fra Opelika City School for å lære hvordan de forenkler fjernundervisningsprogrammet og forbereder seg på høsten.

"Vi er veldig takknemlige for at vi er et teknologirikt distrikt som bruker ressurser, så det var ingen løft på barna siden for å få dem vant til noe."

Hva har fremtiden for skoler om høsten? Og hvordan forbereder IT-teamene seg på skolen? Vi snakker med teknologispesialisten Corey Howard fra Greenbrier County skoledistrikter for å høre hvordan noen Lightspeed-filterfunksjoner viser seg uvurderlige som en del av fjernundervisningen. 

I denne korte videoen chatter vi med Anthony Padrnos, teknologidirektør fra Osseo Public School District.

“[Lightspeed Analytics ™] har vært et viktig verktøy når vi navigerer i fjernundervisning for å sikre teknologi vi gir er trygt. ” 

 

Vi sjekket inn med Christina Gremillion fra Caddo Parish Public Schools som er takknemlige for verktøyene og løsningene Lightspeed Systems gir, noe som gjør jobben hennes litt enklere.

Hør fra eksperter på Lightspeed Systems

Start video
Start video
Start video
skjermbilder på stasjonære og mobile enheter for programvare for fjernundervisning

Her er en demo, på oss

Gjør du fortsatt research?
La oss hjelpe! Planlegg en gratis demo med en av våre produkteksperter for å få svar på alle spørsmålene dine raskt.

mann, sittende ved skrivebord, på, laptop, seing på, Lightspeed, filter, dashboard

Velkommen tilbake!

Leter du etter prisinformasjon for våre løsninger?
Gi oss beskjed om distriktets krav, så lager vi gjerne et tilpasset tilbud.

Forestill det inspirerte og interaktive klasserommet for fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ gir lærere sanntidssynlighet og kontroll over elevenes digitale arbeidsområder og nettaktivitet.

 • Sørg for at alle elever samhandler med bare den riktige nettbaserte læreplanen – akkurat når de skal bruke den.
 • Send ut kontrollerte pensumlenker til alle studenter samtidig.
 • Blokker upassende eller distraherende nettsteder og apper.

Sørg for skalerbar og effektiv administrasjon av læringsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer trygg og sikker administrasjon av studentenes læringsressurser med sanntidssynlighet og rapportering som er avgjørende for effektiv fjernundervisning.

 • En sentralisert, skybasert løsning for uendelig skalerbar enhet, applikasjon og policykontroll
 • Self-Service App Library, hvor lærere og studenter
  kan få tilgang til og installere godkjente læreplaner og læringsverktøy
 • Fjerndistribuer, endre og tilbakekall hundrevis av retningslinjer og utdanningsapplikasjoner, samtidig som du reduserer typisk nedetid og kostnader

Forebygg selvmord, nettmobbing og skolevold. Lightspeed Alert™ støtter distriktsadministratorer og utvalgt personell med avansert AI for å oppdage og rapportere potensielle trusler før det er for sent.

 • Menneskelig gjennomgang
 • Sanntidsvarsler som flagger tegn på en potensiell trussel
 • Intervener raskt før en hendelse inntreffer.
 • Aktivitetslogger gir innsyn i nettaktivitet før og etter en flagget hendelse

Beskytt studenter mot skadelig innhold på nettet. Lightspeed Filter™ er den beste løsningen i klassen som fungerer som en solid barriere mot upassende eller ulovlig nettinnhold for å sikre elevenes nettsikkerhet 24/7.

 • Drevet av den mest omfattende databasen i bransjen bygget gjennom 20 år med nettindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for samsvar med CIPA
 • Blokker millioner av upassende, skadelige og ukjente nettsteder, bilder og videoer, inkludert YouTube
 • Hold foreldre informert med Lightspeed Parent Portal™

Få fullstendig innsikt i elevenes læring på nett. Lightspeed Analytics™ gir distriktene robuste data om effektiviteten til alle verktøy de implementerer, slik at de kan ta en strategisk tilnærming til teknologistabelen og effektivisere rapporteringen.

 • Spor opplæringsteknologiadopsjon og brukstrender, eliminer redundans og øk avkastningen
 • Overvåk app- og innholdsforbruk for å lette tidlig bruk og effektiv bruk
 • Vurder risiko med innsyn i studentdatavern og overholdelse av sikkerhet