Studentens säkerhet

Möt säkerhetsspecialisterna Lightspeed

Med Lightspeed Alert™ – vårt system för övervakning av elevernas säkerhet – har vi satt ihop ett team av utbildade säkerhetsspecialister för att granska varje fall av elevers självskada, nätmobbning och mer. Att para vår sofistikerade AI med mänsklig granskning dygnet runt garanterar en omfattande studentsäkerhet när som helst och var som helst.

Läs mer "

Skolvåldsförebyggande

Förhindra våld på campus med realtidsindikatorer. Lär dig mer om ett system för upptäckt av tidig varning för hot som kombinerar avancerad AI med en mänsklig granskningsprocess för att ge skolor ett kritiskt lager av skydd för ditt distrikts säkerhetsplan.

Läs mer "
multimediaprogrammets logotyper faller i tratten

Webbfilter för skolor: filtreringsfunktioner du behöver

När du utvärderar webbfiltreringslösningar måste du tänka på många olika komponenter, från att säkerställa CIPA-efterlevnad till att hantera ditt BYOD-program. Innan du fattar några slutgiltiga beslut, här är 10 saker att tänka på för att hjälpa dig hitta det bästa filtret för din skola.

Läs mer "
flicka student sitter vid skrivbordet med händer som täcker ansiktet

Självmordsförebyggande

Självmord är en ledande dödsorsak för ungdomar i åldrarna 10-24. Lär dig hur Lightspeed Systems använder avancerad teknik för att skicka realtidsvarningar till utsedd personal när en elev är i riskzonen så att skolor kan ingripa inför en tragedi.

Läs mer "
säkerhetsgrafik för sociala medier

Säkerhet på sociala medier

Elever lever på sociala medier, men det kan vara farligt och distraherande när det kommer till skolan. Med granulära verktyg kan du tillåta, blockera eller ställa in anpassade regler för sociala medier som Instagram, Pinterest, Facebook och Twitter så att det används av rätt personer, vid rätt tidpunkt, på rätt sätt.

Läs mer "
hand som håller förstoringsglas grafik

Student online säkerhet

Webbfiltrering i dagens skolor handlar om mer än att blockera och tillåta webbplatser. Det handlar om att hålla eleverna säkra på internet – från webbappar till chattrum, YouTube till TikTok. Lär dig hur våra patenterade, molnbaserade lösningar håller dina elever säkra när de är online.

Läs mer "
Grafik för mobbning

Förhindra nätmobbning

Cybermobbning och hotfullt beteende på nätet har blivit vanligare i grundskolor. Lär dig viktiga fakta och se enkätresultat om nätmobbning tillsammans med en lösning som kan skydda elever från nätmobbning i realtid.

Läs mer "
skärmdumpar på stationära och mobila enheter för programvara för distansundervisning

Här är en demo, på oss

Fortfarande gör din forskning?
Låt oss hjälpa till! Boka en gratis demo med en av våra produktexperter för att få alla dina frågor besvarade snabbt.

man sitter vid skrivbordet på bärbar dator som tittar på instrumentpanelen för Lightspeed-filter

Välkommen tillbaka!

Letar du efter prisinformation för våra lösningar?
Låt oss veta om ditt distrikts krav så skapar vi gärna en skräddarsydd offert.

Föreställ om det inspirerade och interaktiva klassrummet för fjärr-, hybrid- och personligt lärande. Lightspeed Classroom Management™ ger lärare synlighet och kontroll i realtid över sina elevers digitala arbetsytor och onlineaktivitet.

 • Se till att alla elever interagerar med endast rätt onlineläroplan – precis när de ska använda den.
 • Skicka ut granskade läroplanslänkar till alla elever samtidigt.
 • Blockera olämpliga eller distraherande webbplatser och appar.

Säkerställ skalbar och effektiv hantering av inlärningsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet säkerställer säker och säker hantering av elevers lärresurser med synlighet i realtid och rapportering som är avgörande för effektiv distansutbildning.

 • En centraliserad, molnbaserad lösning för oändligt skalbara enheter, applikationer och policykontroller
 • Självbetjäningsappbibliotek, där lärare och elever
  kan komma åt och installera godkända läroplaner och inlärningsverktyg
 • Fjärrinstallera, ändra och återkalla hundratals policyer och utbildningsprogram, samtidigt som du minskar typiska stilleståndstider och kostnader

Förebygg självmord, nätmobbning och skolvåld. Lightspeed Alert™ stöder distriktsadministratörer och utvald personal med avancerad AI för att upptäcka och rapportera potentiella hot innan det är för sent.

 • Mänsklig recension
 • Realtidsvarningar som flaggar tecken på ett potentiellt hot
 • Ingripa snabbt innan en incident inträffar.
 • Aktivitetsloggar ger insyn i onlineaktivitet före och efter en flaggad händelse

Skydda eleverna från skadligt innehåll på nätet. Lightspeed Filter™ är den bästa lösningen i klassen som fungerar som en solid barriär mot olämpligt eller olagligt onlineinnehåll för att säkerställa elevernas onlinesäkerhet 24/7.

 • Drivs av den mest omfattande databasen i branschen byggd genom 20 år av webbindexering och maskininlärning.
 • Se till att CIPA efterlevs
 • Blockera miljontals olämpliga, skadliga och okända webbplatser, bilder och videor inklusive YouTube
 • Håll föräldrar informerade med Lightspeed Parent Portal™

Få fullständig insyn i elevernas onlineinlärning. Lightspeed Analytics™ ger distrikten robusta data om effektiviteten av alla verktyg de implementerar så att de kan ta ett strategiskt förhållningssätt till sin teknikstack och effektivisera rapporteringen.

 • Spåra införandet av utbildningsteknik och användningstrender, eliminera redundans och öka avkastningen på investeringen
 • Övervaka app- och innehållskonsumtion för att underlätta tidig användning och effektivt utnyttjande
 • Bedöm risker med insyn i studentdatasekretess och säkerhetsefterlevnad