LS Analytics_CatchOn_Rev (1) (1)

Prisbelönt dataanalys
Designad för K-12

90-sekunders översiktsvideo

Spela video om Lightspeed Analytics videoöversiktsgrafik

För att säkerställa att ditt distrikts edtech-mjukvara ger största möjliga värde för din gemenskap, samlar Lightspeed Analytics ledare för läroplan, teknik och administrativa ledare för datadrivna samarbeten. Lightspeed Analytics stärker lärare genom att tillhandahålla insyn i programanvändning, elevernas engagemang och efterlevnad av datasekretess, allt samtidigt som man identifierar kostnadsreduktionsmöjligheter och hjälper till att maximera avkastningen på investeringen.

Schemalägg en demo av
Lightspeed Analytics- CatchOn Edition™

Total synlighet i studenters onlineinlärning 

skärmdump av instrumentpanelen för programvara för dataanalys

Handlingsbara, realtidsinsikter och datadrivet samarbete

Håll koll på alla appar som ditt distrikt använder och när. Lightspeed Analytics är byggd för att ge distrikt robusta data om användningen och effektiviteten av alla implementerade verktyg, vilket ger läroplans- och IT-ledare möjlighet att samarbeta i datadrivna strategier för distriktet.

Anpassningsbar rapportering och datamängder

Lightspeed Analytics är ett dataanalysprogram för skolor som enkelt upptäcker alla verktyg som används samtidigt som man spårar engagemangsmönster på elevnivå. Ledare kan analysera adoption, lokalisera behov av effektivare användning och eliminera redundans i sin edtech. Med detaljerade data och visualiseringar har beslutsfattare flexibiliteten att bygga anpassade instrumentpaneler och rapporter som är relevanta för deras unika behov.

skärmdump av anpassningsbara rapporter i dataanalysverktyg för skolor
skärmdump av licensspårning i dataanalysverktyg för skolor

Optimera din teknikbudget genom att öka ROI

För de flesta redtekniska mjukvarulicenser går unusred, är det absolut nödvändigt att skolor ser vilka appar samhället verkligen använder för att fastställa kostnaden per faktisk användare av varje app. Lightspered Analytics är en viktig kostnadsbesparande teknik för skolor eftersom den hjälper till att eliminera slöserired licenser från skolbudgetar. Vidare ger denna inlärningsanalysmjukvara tekniska team att utvärdera ROI, spåra licenser, jämföra användningen av liknande applikationer och identifiera r.redfria och överflödiga appar.  

Spåra efterlevnad av dataskydd

Lightspeed Analytics hjälper till att skydda dina elevers kritiska personligt identifierbara information genom att spåra varje apps datasekretesspolicy – och varna distriktet varje gång en policy ändringar. Dessutom, för att erbjuda tredjepartsmärken, har Lightspeed samarbetat med branschledare som genomför omfattande säkerhetsgranskningar för att hjälpa dig att upptäcka appar som hotar studenters dataintegritet. 

skärmdump av instrumentpanelen för elevers dataintegritet i lightspeed-analyser
skärmdump av instrumentpanelen för K-12 dataanalys för Chromebooks

Transparens till eleven
Användning av Chromebook

Lightspeed Analytics ger distrikten synlighet att fatta databaserade beslut på alla enheter, inklusive Chrome-enheter. Genom att effektivt övervaka student-Chromebooks ger Lightspeed Analytics IT-team möjlighet att se distriktsomfattande edtech-användning för att kunna utvärdera mjukvaruförnyelser för prenumerationshantering, identifiera problematiska appar för studentdatasekretess politik och säkerställa edtech-medel används klokt.

Dela viktiga finansiella rapporter med alla intressenter

Spåra och tillhandahålla korrekta federala utgiftsrapporter för viktiga avdelning 1- och ESSER-finansiering. Tack vare transparenta och strömlinjeformade dataprocesser, tillhandahåll förbättrad data på elev- och klassnivå till rektorer och andra intressenter för att underlätta budgetsamarbeten mellan avdelningarna. 

skärmdump av ESSER-finansieringskällor i Lightspeed Analytics

Vanliga frågor

 • Kan Lightspeed Analytics hjälpa till att hitta icke godkända appar i vårt nätverk?

  ja! Detta är en vanlig begäran från skolor och distrikt runt om i världen för att hitta användbara data om appar som elever eller lärare kan använda i nätverket som inte är godkända.

   

 • Fungerar Lightspeed Analytics på iPads?

  ja! Applikationsutgifter på iPads kan i allmänhet vara dyrare än de flesta enheter, och Lightspeed Analytics kan ge dig insyn i vilka appar som används minst, så att du enkelt kan bestämma kostnadsreducerande möjligheter.

   

 • Kan Lightspeed Analytics berätta för mig vilka appar som används mest av elever både i skolan och hemma?

  Agenten kan ge detaljerad information om studentens onlineaktivitet var som helst, oavsett om det är på eller utanför skolans campus.

Lightspeed Analytics-logotyp

Boost edteknikantagande, efterlevnad och effektivitet samtidigt som du sparar pengar och ökar avkastningen på investeringen

Granulär rapportering

Gå igenom detaljerna för varje enskild app, programvara eller onlineresurs för att visa vilka elever, klasser, grupper eller skolor som använder den


Rapporter om licensanvändning

Anpassad rapportering om använda och oanvända licenser för programvara, appar och onlineresurser

Kostnads- och avkastningsrapporter

Analys av kostnad och ROI för all hårdvara, appar och betalda resurser
Användningsspårning

Användnings- och engagemangsanalys för appar, programvara och onlineresurser

Omfattande instrumentpanel

Presenterar i en enda vy all data om din communitys användning oavsett var eleverna använder sina enheter


Dataintegritet och säkerhetsanalys

Analys av app, mjukvara och resursöverensstämmelse med datasekretess och säkerhetspolicyer

Snabb synkronisering av listor

Synkronisera samtidigt valfri kombination av studentinformationssystem (SIS) och katalogtjänster till en centraliserad plats med Lightspeed SmartSync™-teknik

Flexibel policyhantering

Hitta och hantera grupppolicyer snabbt med snabbsökningsfunktionalitet, sofistikerad brödsmulnavigering och granulär gruppfiltrering med Lightspeed SmartPolicy™-teknik

Lightspeed Systems® är en engagerad allierad till skolor runt om i världen

Med Lightspeed Systems har jag kunnat få mina lärare att investera i att använda Chromebooks i klassrummet och känna mig mer bekväm med vad eleverna har tillgång till i klassen.

Corey Howard

Greenbrier County School District,
Specialist på tekniksystem

Tech & Learning bästa vinnarmärke 2020

Lightspeed Analytics: Vinnare av Tech & Learning: The Best of 2020 Awards

Lightspeed Analytics erkändes som en vinnare i utmärkelsen The Best of 2020 av Tech & Learning för dess värde, unikhet på marknaden och förmåga att lösa specifika utmaningar för lärare och skoladministratörer.

I kategorierna Primär (K-6) och Sekundär (6-12), Lightspeed Analytics och  Lightspeed Alert ™ utnämndes till vinnare av Tech & Learning 2021 Bästa Remote & Blended Learning Tools.

Engagerad för studentens säkerhet

Lightspeed Systems® är en stolt partner

skärmdumpar på stationära och mobila enheter för programvara för distansundervisning

Här är en demo, på oss

Fortfarande gör din forskning?
Låt oss hjälpa till! Boka en gratis demo med en av våra produktexperter för att få alla dina frågor besvarade snabbt.

man sitter vid skrivbordet på bärbar dator som tittar på instrumentpanelen för Lightspeed-filter

Välkommen tillbaka!

Letar du efter prisinformation för våra lösningar?
Låt oss veta om ditt distrikts krav så skapar vi gärna en skräddarsydd offert.

Föreställ om det inspirerade och interaktiva klassrummet för fjärr-, hybrid- och personligt lärande. Lightspeed Classroom Management™ ger lärare synlighet och kontroll i realtid över sina elevers digitala arbetsytor och onlineaktivitet.

 • Se till att alla elever interagerar med endast rätt onlineläroplan – precis när de ska använda den.
 • Skicka ut granskade läroplanslänkar till alla elever samtidigt.
 • Blockera olämpliga eller distraherande webbplatser och appar.

Säkerställ skalbar och effektiv hantering av inlärningsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet säkerställer säker och säker hantering av elevers lärresurser med synlighet i realtid och rapportering som är avgörande för effektiv distansutbildning.

 • En centraliserad, molnbaserad lösning för oändligt skalbara enheter, applikationer och policykontroller
 • Självbetjäningsappbibliotek, där lärare och elever
  kan komma åt och installera godkända läroplaner och inlärningsverktyg
 • Fjärrinstallera, ändra och återkalla hundratals policyer och utbildningsprogram, samtidigt som du minskar typiska stilleståndstider och kostnader

Förebygg självmord, nätmobbning och skolvåld. Lightspeed Alert™ stöder distriktsadministratörer och utvald personal med avancerad AI för att upptäcka och rapportera potentiella hot innan det är för sent.

 • Mänsklig recension
 • Realtidsvarningar som flaggar tecken på ett potentiellt hot
 • Ingripa snabbt innan en incident inträffar.
 • Aktivitetsloggar ger insyn i onlineaktivitet före och efter en flaggad händelse

Skydda eleverna från skadligt innehåll på nätet. Lightspeed Filter™ är den bästa lösningen i klassen som fungerar som en solid barriär mot olämpligt eller olagligt onlineinnehåll för att säkerställa elevernas onlinesäkerhet 24/7.

 • Drivs av den mest omfattande databasen i branschen byggd genom 20 år av webbindexering och maskininlärning.
 • Se till att CIPA efterlevs
 • Blockera miljontals olämpliga, skadliga och okända webbplatser, bilder och videor inklusive YouTube
 • Håll föräldrar informerade med Lightspeed Parent Portal™

Få fullständig insyn i elevernas onlineinlärning. Lightspeed Analytics™ ger distrikten robusta data om effektiviteten av alla verktyg de implementerar så att de kan ta ett strategiskt förhållningssätt till sin teknikstack och effektivisera rapporteringen.

 • Spåra införandet av utbildningsteknik och användningstrender, eliminera redundans och öka avkastningen på investeringen
 • Övervaka app- och innehållskonsumtion för att underlätta tidig användning och effektivt utnyttjande
 • Bedöm risker med insyn i studentdatasekretess och säkerhetsefterlevnad