Tekniska samtal

När teknologiteam vänder sig till fjärrinlärning kollar vi in med kunderna för att se hur de navigerar i det här nya landskapet med Lightspeed Systems®.

Du kan aldrig ha för mycket data. Det är avgörande att finjustera data för att göra dem användbara. Vi pratar med verkställande direktören för nätverk och säkerhet från DeKalb County School District, Wade Barnes om hur de använder data och rapporter från Lightspeed Systems® för att spara sina distriktsresurser.

Vissa skolområden vi pratade med var mer förberedda än andra för distansutbildning. Vi pratade med Steve Thomaschefsky från Waupaca School District, som flyttade mer eller mindre sömlöst till fjärranlärning - hör av honom om det Lightspeed-verktyg han önskade att han hade.

Att förbereda sig för det okända i höst är vad många skol-IT-team kommer att arbeta med under sommaren. Vi pratar med Bob Hilinksi från Upper Darby School District i Pennsylvania för att lära sig hur de kommer att vara redo för hösten tack vare Lightspeed Systems.

Hör av Robert om hur Lightspeed Alert ™ är en viktig funktion för att skydda studenter under distansundervisning.

”Vi hade en enorm fördel eftersom vi redan hade [Lightspeed Filter ™]. Barn var bekanta med meddelandena, men förvånade att det fungerade hemma. ”

Hör av Joe om hur deras distrikt rullade ut enheter och fjärrfiltrering och hur de planerar för fortsatt distansutbildning 2021.

”Jag har sett en liten uppgång i [Lightspeed Alert] där barnen är oftare hemma. Det är trevligt att varna de människor som behövs för att hjälpa till med det. ”

Titta på detta Tech Talk med Stacy Royster från Opelika City School för att lära dig hur de förenklar sitt distansutbildningsprogram och förbereder sig för hösten.

"Vi är mycket tacksamma för att vi är ett teknikrikt distrikt som använder resurser så att det inte fanns någon hiss på barnens sida för att vänja dem åt någonting."

Hur ser framtiden ut för skolor på hösten? Och hur förbereder skolans IT-team sig? Vi pratar med tekniksystemspecialisten Corey Howard från Greenbrier County School District för att höra hur vissa Lightspeed-filterfunktioner visar sig vara ovärderliga som en del av deras fjärranlärning 

I den här korta videon chattar vi med Anthony Padrnos, teknikchefen från Osseo Public School District.

”[Lightspeed Analytics ™] har varit ett viktigt verktyg när vi navigerar på distansundervisning för att säkerställa teknologi vi tillhandahåller är säkert. ” 

 

Vi checkade in med Christina Gremillion från Caddo Parish Public Schools som är tacksamma för de verktyg och lösningar som Lightspeed Systems ger för att göra hennes jobb lite enklare.

Hör av experter på Lightspeed Systems

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
skärmdumpar på stationära och mobila enheter för programvara för distansundervisning

Här är en demo, på oss

Fortfarande gör din forskning?
Låt oss hjälpa till! Boka en gratis demo med en av våra produktexperter för att få alla dina frågor besvarade snabbt.

man sitter vid skrivbordet på bärbar dator som tittar på instrumentpanelen för Lightspeed-filter

Välkommen tillbaka!

Letar du efter prisinformation för våra lösningar?
Låt oss veta om ditt distrikts krav så skapar vi gärna en skräddarsydd offert.

Föreställ om det inspirerade och interaktiva klassrummet för fjärr-, hybrid- och personligt lärande. Lightspeed Classroom Management™ ger lärare synlighet och kontroll i realtid över sina elevers digitala arbetsytor och onlineaktivitet.

 • Se till att alla elever interagerar med endast rätt onlineläroplan – precis när de ska använda den.
 • Skicka ut granskade läroplanslänkar till alla elever samtidigt.
 • Blockera olämpliga eller distraherande webbplatser och appar.

Säkerställ skalbar och effektiv hantering av inlärningsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet säkerställer säker och säker hantering av elevers lärresurser med synlighet i realtid och rapportering som är avgörande för effektiv distansutbildning.

 • En centraliserad, molnbaserad lösning för oändligt skalbara enheter, applikationer och policykontroller
 • Självbetjäningsappbibliotek, där lärare och elever
  kan komma åt och installera godkända läroplaner och inlärningsverktyg
 • Fjärrinstallera, ändra och återkalla hundratals policyer och utbildningsprogram, samtidigt som du minskar typiska stilleståndstider och kostnader

Förebygg självmord, nätmobbning och skolvåld. Lightspeed Alert™ stöder distriktsadministratörer och utvald personal med avancerad AI för att upptäcka och rapportera potentiella hot innan det är för sent.

 • Mänsklig recension
 • Realtidsvarningar som flaggar tecken på ett potentiellt hot
 • Ingripa snabbt innan en incident inträffar.
 • Aktivitetsloggar ger insyn i onlineaktivitet före och efter en flaggad händelse

Skydda eleverna från skadligt innehåll på nätet. Lightspeed Filter™ är den bästa lösningen i klassen som fungerar som en solid barriär mot olämpligt eller olagligt onlineinnehåll för att säkerställa elevernas onlinesäkerhet 24/7.

 • Drivs av den mest omfattande databasen i branschen byggd genom 20 år av webbindexering och maskininlärning.
 • Se till att CIPA efterlevs
 • Blockera miljontals olämpliga, skadliga och okända webbplatser, bilder och videor inklusive YouTube
 • Håll föräldrar informerade med Lightspeed Parent Portal™

Få fullständig insyn i elevernas onlineinlärning. Lightspeed Analytics™ ger distrikten robusta data om effektiviteten av alla verktyg de implementerar så att de kan ta ett strategiskt förhållningssätt till sin teknikstack och effektivisera rapporteringen.

 • Spåra införandet av utbildningsteknik och användningstrender, eliminera redundans och öka avkastningen på investeringen
 • Övervaka app- och innehållskonsumtion för att underlätta tidig användning och effektivt utnyttjande
 • Bedöm risker med insyn i studentdatasekretess och säkerhetsefterlevnad